Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet az sms hosszát...

Hogyan lehet az sms hosszát beállítani ZTE Blade telefonban?

Figyelt kérdés
Új ZTE tulajdonos vagyok. Megírtam az első sms-et vele ami nem volt 90 karakter sem, és 2 sms-ben küldte el :O, kérdésem hol lehet beállítani, hogy mekkora legyen egy sms értem ezalatt hosszú sms illetve, sms írás közben miért nem jelzi hány karakter van még hátra? Hol kell beállítani. Thx.
2011. márc. 12. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ékezetes karaktereket többnek számolja és nem 180 karakterr lesz. Ezzel nem lehet mit kezdeni.
2011. márc. 12. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy SMS 160 karakter. 160 karakter ha angol betűket használod. Namost tegyük fel, hogy beleírsz egy ékezetet, a telefon bele kell írja az sms elejébe láthatatlanul, hogy milyen karakterkódolással írsz, hogy a másik teló megjelenítse. Ezért kevesebb a karakter. Ez minden telefonon így van, nem a zte blade kiváltsága
2011. márc. 12. 21:39
 3/3 anonim válasza:
Én is új tulajdonos vagyok, sőt, első androidos, ZTE blade G-t vettem. Ugyanez a gondom, de tudom, hogy más mobiloknál be lehet állítani az üzenet korlátozást és akkor az ékezetet is 1 karakternek veszi, de az új telefonon nem találom! :( Segítsen valaki! :)
2013. máj. 13. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!