Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HOGY KELL A WAPOT A MOBILTELEF...

HOGY KELL A WAPOT A MOBILTELEFONON KIKAPCSOLNI? T-mobile

Figyelt kérdés

Tudom.hogy a 1777-es telefonszámon de ott hol?

Köszönöm a segítséget!

2011. márc. 12. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűbb, ha a telefonod beállításai menüben az internetbeállításokat szándékosan átírod/elrontod.
2011. márc. 12. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:

1 -magyar nyelvű menü

3 - Szolgáltatások beállítása

4 - adatátviteli szolgáltatások

2 - wap szolgáltatások

ezeket a gombokat nyomd ebben a sorrendben

utána kiválasztod azt amelyik van neked...

(csak a dominós kártyán lévő előfizetést tudod lemondani, a wap nem keverendő az internettel, ha pl netstart szolgáltatást szeretnéd lemondani, akkor az utolsó (2-es) gomb helyett az 1-eset nyomd....

2011. márc. 12. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, de amikor betütöm a számokat csak a C.S Wap jön be ami azt jelzi, hogy az nincs bekapcsolva... de viszont amikor arra megyünk, hogy milyen szolgáltatás van bekapcsolva azt mondja, hogy WAP de nem találunk olyan lemondást csak a C.S-t...
2011. márc. 13. 14:08
 4/6 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám és én is próbálkoztam már mindenhogy, de nekem se megy. Ha valaki tudja feltétlen írja meg légyszi!
2011. márc. 17. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a fent leírtak alapján sem megy, akkor hívd a 1430-as belföldről és T-mobile hálózatból ingyenesen hívható telefonszámot. Ott ügyintéző segítségével megoldjátok!
2011. márc. 17. 18:15
 6/6 anonim válasza:
Sikerült lemondanom! A 1430-as (ingyenes) számra kell küldeni egy smst: -GPRSWAP <--- Ezt kell beírni.
2011. márc. 19. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!