Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung OMNIA 7 vagy LG...

Samsung OMNIA 7 vagy LG Optimus 7?

Figyelt kérdés

A pénz nem számit, vagyis tudom, hogy az LG olcsóbb, de most kell választanom és nem az ár lesz az elsődleges, sem a tárhely. Ami nekem fontos, az a képernyő szépsége, a telefon összminősége és hangélménye. Melyiket válasszam?

[link]

[link]

2011. márc. 12. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
inkább a samsung vhogy megbízhatóbb mint az LG
2011. márc. 12. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
samsung
2011. márc. 12. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Az előző válaszadó rendkívül értelmes válasza után válaszolnék én is: azt választod, amelyiket szeretnéd. Nekem személy szerint LG van, nagyon összerakott, jó minőségű telefon. iPhone és fullos androidos telefonok után váltottam erre, nem bántam meg. Igazából mivel hardverileg, szoftverileg és minőségileg teljesen ugyanolyan a két telefon, azt válaszd, amelyik jobban tetszik, egyikben sem fogsz csalódni, ha a Win7 gyerekkori betegségeitől eltekintesz. Hozzáteszem, iszonyú jó rendszer, az androidot veri, az ios-hez lehet csak hasonlítani.
2011. márc. 12. 16:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de szivesen várom a többieket is. Az eddigi tapasztalataim alapján a Samsung valamivel letisztultabb formájú és abban is megegyezhetünk, hogy képernyőben, kamerában és összeszerelésben valamivel magasabb szinten van, mint az LG. Valoszinüleg az OMNIA mellett fogok maradni. De még a rendszerben sem vagyok biztos, hogy ez kell nekem. Utolsó. Most öszintén!! Nem unalmas egyfolytában a csempékkel dolgozni, fekete vagy fehér háttérrel?? :) Továbbá nem hiányzik a Flash neked, valamint, hogy töltesz le alkalmazásokat a Marketplace-ből?? Vannak ingyenesek és olyan minőségüek, mint Androidra, iOS-ra?? Légyszives irjál mert nagyon határozatlan vagyok!! :) Köszi.
2011. márc. 12. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
mi az hogy rendkívül értelmes válasz? 50000 kérdésben kifejtettem már hogy sztem mér jobb az omnia nem volt kedvem 50001-edszerre.
2011. márc. 12. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a Samsung kameraja mennyire rossz, vagy jo, de az LG-e gyenge, ez teny. A kijelzoje viszont nagyon szep, erre nem lehet panasz. A csempek szine es a hatter valtoztathato, sokkal interaktivabb, mint a masik ketto. Sebessegben az ios-sel van pariban, az android kiba lassu, pedig motorola milestone 2 volt az elozo telefonom. A flash nem hianyzik... Mi hianyozna belole? A villogo reklamok? Masreszt a flash-hez meg gyengek ezek a telok, majd jovore a dual core procis telefonokon lesz elvezheto. A letoltheto alkalmazasok szama keves. Pl navigacio sincs meg, de a Microsoft azt mondta, hogy sajat, ingyenes navit fog kiadni, mint pl. a Nokia. De a rendszer tobbi okoes kis dolga rendkivul szerethetove teszi, nekem nagyon bejon.
2011. márc. 12. 17:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Az osszeszereles... Az LG fembol van. Ugy egyben van, mint az iphone. Nem tudom, hogy az osszeszereles minosegevel kapcsolatban hol olvastal kritikat... Eloben kell megtapizni oket.
2011. márc. 12. 17:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Éppen most délután fogtam mind a kettőt, egymás mellett is kipróbáltam, de biztos vagyok benne, hogy az OMNIA-nak szebb, kontrasztosabb a képernyője, elég csak a feketét megnéznünk a csempék mögött, vagy a játékokban a szinélményeket. Superamoled, az Superamoled. :) Továbbá elismerem, hogy az Optimus 7 egy igen minőségi telefon, de az OMNIA-át kézbe véve minden kétségem elment a készülékválasztás terén. Biztos, hogy a Samsung lesz, köszönöm a válaszokat...
2011. márc. 12. 21:56
 9/9 kiqu válasza:
Nekem nagyon bejött az Omnia7...Ha nem kell DLNA, akkor én a Samsung Omnia7-et ajánlom!
2011. márc. 19. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!