Szerintetek a Samsung wave s8500 ára csökkenni fog mostanában, vagy sokáig fogja tartani az árát?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy senki sem jós, vagy hasonló, de kíváncsi vagyok a véleményekre. Nyáron lejjebb megy az ára vajon?
Vodafone 100 plus surf tarifával 61990 Ft 4000 Ft-os havidíjjal. Jelenleg.
2011. márc. 12. 10:30
1/2 anonim válasza:
Ez egy nagyon nehéz kérdés. Viszont én kétlem, hogy lennébb menne az ára, mert ezzel az árával is egy nagyon sikeres telefon, és abszolut megéri az árát. Azt is szem előtt kell tartani, hogy megjött a WaveII, tehát tekinthető úgy a piacon, mint egy kifutóban levő termék. Tehát a jelenlegi raktár készletek kiadás alatt vannak, de nem fognak újabb Wave telefonok jönni, mivel már csak az utódja gyártódik. Összességében jól látható, hogy az utolsó darabok vannak a szolgáltatóknál, de ezért nem fogják potom áron odaadni az ügyfeleknek. Tartja az árát, hiszen teljes mértékben korrekten lőtték be annak nagyságát. A szolgáltatóknál mihelyt kifogy nem fogsz kapni, de egy-két nem nagy forgalmú GSM boltban vagy internetes webáruházban még elérheted, akár már függetlenül 65 ezer környékén, amely azért megsúgom marha jó ár azért a telefonért. De ne hidd azt, hogy egy piacról kifutott, tehát elfeledett telefonról van szó, a Samsung Apps további fejlesztései ugyanúgy elérhetők lesznek rajta, csakugyan úgy, mint a bada további verziói, mint példáúl a 2.0.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. márc. 12. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!