T mobile előfizetés letiltása után, beperelnek amiért nem fizettem az összes havi számlát?
Figyelt kérdés
A haverjaim azt mondják hogy nem kell ilyesmitől félnem, mert nem csinálnak semmit. De azért szerintem lehet benne valami. Ha valaki tapasztalt már ilyet az írjon! KÖszönöm.2011. márc. 11. 21:50
1/7 anonim válasza:
Kifizettetik veled az elmaradást. Ha hűségnyilatkozat is volt a számlán, azt is rádterhelik, plusz késedelmi kamatokat. Kapsz felszólító levelet, aztán fizetési meghagyás, végrehajtás, jövedelem letiltás. Mindez kamatokkl és egyéb költségekkel megspékelve. Jobban jársz, ha írsz egy részletfizetést kérő levelet:mindig engedélyezik.
2/7 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁÁ! Köszönöm a választ! Egy cseppet paráztam. De most már másképp látom. Még annyit h a részletfizetést hol lehet kérni?
2011. márc. 11. 22:05
3/7 anonim válasza:
Az ügyfélszolgálatnak írt levélben, vagy e-mailben. Ők tértis ajánlott levélben fognak válaszolni.
4/7 A kérdező kommentje:
még1szer köszi szépeen!
2011. márc. 11. 22:11
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hülyeség de azt nemtudja valaki hogy ha elküldtem a levelet, akkor a válasz levélre mikor számíthatok? :ss :)
2011. márc. 18. 01:38
6/7 anonim válasza:
30 napon belül-annyi a hivatalos ügyintézési határidő, de kb 2 hét múlva már meg szokott érkezni a válasz.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!! :DD'
2011. márc. 19. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!