Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont ajánlanátok?

Melyik telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani MAGYAR menü rendszerrel megáldott okos telefont? 95k adok ki érte max!
2011. márc. 11. 20:09
 1/7 Csicsek Zoltán ***** válasza:
nokia n8
2011. márc. 11. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Samsung Wave
2011. márc. 11. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Symbian - NO COMMENT.

Android - htc Desire, Samsung Galaxy S

bada (habár friss de teli lehetőségekkel, továbbá felhasználói élményben és multimédiában az Android szintjén van) - Samsung Wave, WaveII

Én a helyedben a Desire vagy a Wave közül választanék. Utóbbi olcsóbb, mint 95 ezer, de tagadhatatlanul egy minőségi készülék, tovább az oprendszere sem annyira szánalom, mint például a Symbian.

2011. márc. 11. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előzőekre ne hallgass! Talán a Wawe ami picit megéri. Az N8 az meg egy Nokia fanboytelefon, vagyis egy rakás kaki. Szerintem legjobban a Galay S-el, vagy ha az már túl drága akkor a Samsung Galaxy Ace-el jársz. Esetleg még szóba jöhet az LG Optimus One, de az már nem annyira jó mint az előző kettő.
2011. márc. 11. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:

21.48-as vagyok! Rám miért nem hallgathatna??

Amúgy én is a Galaxy S-et emeltem volna ki, mert jelenleg az egyik legjobbnak mondható, csak nem minden esetben csúszik bele a 95 ezres keretbe, de a Desire már súrolja azt. De, hogy multimédiás készségekben a htc volna mit tanuljon a Samsungtól, az biztos. :)

2011. márc. 11. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Htc desire az jól tudom angol menüs!:/

Samsung galaxy S nagyon gondolkozok, ha jobb lesz a fizum mint amire számítok biztos vétel lesz! Ha nem akkor Samsung S8530 Wave 2 vagy Samsung S5830 Galaxy Ace

2011. márc. 11. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Desire nem angol menüs, és szerintem nagyon jól jársz vele, nagyon jó telefon és megbízható!:)
2011. márc. 12. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!