Milyen Androidos telót vegyek? (lent)
Figyelt kérdés
T-mobile-s kell mindenképpen és max 40 ezer forintig. Inkább domino csomagba.Mit ajánlanátok?2011. márc. 10. 21:09
4/19 A kérdező kommentje:
az nem szar?azt olvastam sok a gyári hibás és ha nem hibás akkoris félév után már kell vinni javittatni mert szar.
2011. márc. 11. 18:57
5/19 anonim válasza:
nem szar...de a te értelmi szintedhez jó lesz az x8 is
6/19 A kérdező kommentje:
jó nemismerem a ZTE márkát..
2011. márc. 11. 19:24
7/19 anonim válasza:
A ZTE egy kínai telefon. Régen más szolgáltatóknak gyártott telókat.(pl azok az alap vodás telók) és most kiadott egy saját telefont. Nem valami tapasztalt gyártó. Egyébként annyival jobb az x8-nál hogy van benne multitouch, amiért én azért nem vagyok odáig. A zte-nél sok képernyőhibás telefont adnak ki. És ha valami baja lesz a telódnak, nem tudod hova vinni, mert itt nincs szervíz. A SonEricsson-t legalább megtod csináltatni. Egyébként szerintem x8 jobban is néz ki. Meg a hátulján lévő ív miatt szépen belesimul a kezedbe.
8/19 A kérdező kommentje:
hmm igazad lehet.. meg a ZTE elég szar képeket csinál szóval sztem x8 lesz ebből..
2011. márc. 12. 11:37
9/19 anonim válasza:
az x8 is szar képeket csinál..
10/19 anonim válasza:
Utolsó!
Te ezt honnan veszed h szar képeket csinál? Attól h fixfókuszos még nem szar. Egyébként a teló nem arra való h elmenj profi fotósnak. Ott a fényképezőgép. Arra meg teljesen jó hogyha látsz vmit lekapd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!