Sony Ericson Zylo-ról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ezt szemeltem ki új telefonnak,és az érdekelne,hogy megéri-e megvenni?2011. márc. 9. 15:01
1/5 anonim válasza:
Nekem volt,nagyon tetszett...főleg,hogy kapsz hozzá hangszórót is,ami stereo.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi!:)
2011. márc. 9. 21:23
3/5 anonim válasza:
Azóta megvetted már? Most én is ezt szemeltem ki magamnak, elégé se párti vagyok!:)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen,nekem nagyon bejön!
Szerintem megéri az árát ha nem akarsz egy "okostelefont".
(tmobilba részletre vittük el,13 ezer lesz a végösszeg)
A kamerája szép képet csinál,zenelejátszás tökéletes,kézreálló,szép,és kellően eleget tud.:)
2011. ápr. 8. 21:28
5/5 anonim válasza:
Köszike a választ, azóta már vettem telót és végül is mást vettem de azzal is meg vagyok elégedve! De nem okos telefont, érintőst alapból nem szerettem volna, olyan volt előtte ami elromlott és nem voltam vele megelégedve úgyhogy alapból sima telókat néztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!