Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericson X8? (BŐVEBBEN LENT)

Sony Ericson X8? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés
Ilyen telefont akarok venni eddig Sony K550i-m volt szóval ez lesz az első okostelefonom.Szerintetek megéri az árát?Jobb képet és videót csinál mint a régi telóm?Tapasztalatok?Meddig bírja az akksi ha használom sokat?
2011. márc. 8. 18:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is volt K550i-m nagyon szerettem, most nekem is X8 van, csak a kettő közé becsusszant egy Nokia 5310.

Hátrányok:

Gyengébb pillanataiban csak 2x veszi be az érintőkijelző azt, amit akarok, de ez csak ritkán van. Ami már kicsit gyakoribb, az hogy laggolnak a komolyabb játékok. Mondjuk nem egy Paper Toss, de egy Angry Birds. Ez a két tulajdonság, ami kifejezetten idegesít, de nem hiszem, hogy egy 36 ezer forintos telefonnál elnézhetetlen. Van még ez az, ami nekem nem sok vizet zavar, mondhatni lesz@arom: erős fényben, szabadban nehezen látni a kijelzőjét, néha nyikorog, ha úgy fogod meg, és gombokat nyomogatsz, nem az érintőt.

Kamerától csodát ne várj, 3.2 megapixel, vaku nélkül. Nem azt mondom, hogy rossz, nekem megteszi. De ha neked fontos, akkor lehet, hogy az x10 mini jobb lenne. Bár én nem tudnék elképzelni olyat, akinek annyit számít a fényképező, hogy rászán a kicsit jobb képekre +6 vagy 7 rugót, és még a kisebb kijelzőt is örömmel fogja nyomkodni. Vagy majd a k550iből kikapod a vakut:)

Előny:

Gyakorlatilag minden más. Tetszik az egész telefon, az android mégjobban. Marketből minden féle szarságot le tudsz rá szedni, nincs olyan dolog, amit nem, és van valami értelme:)

Aksi: Nekem kicsivel több mint egy napot bír. Tegnap délután feltöltöttem, reggel 90 fölött volt, most estére egy 20 lesz kb. Másfél órát hallgattam róla zenét, fél órát wifiztem, egy órát játszottam, két órája megy a rádió róla. Nemsokára feldugom 11ig, és már jó is. Ma viszonylag sokat használtam, amúgy kibírna két napot is, bár a 2. napnak így se igen mernék neki állni:)

2011. márc. 8. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!