Milyen fajta telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Fél év (vagy kevesebb) múlva kapok új telefont. Most telenor-os vagyok, de ha addigra nem lesz facebook ingyen arra is, márpedig nemhiszem h lesz, akkor lehet 30-as leszek... Valami olyasmit akarok h mindenképp érintőképernyős és qwerty bill-es, okos, wifi-s, meg nem is tudom... úgy a leglényegesebbek legyenek rajta pl. zenelejátszó, bluetooth stb... Tudnátok olyan fajtákat írni amiket megéri megvenni?2011. márc. 8. 16:12
2/12 Csicsek Zoltán válasza:
az ingyenes facebook a t-mobilnál meg fog szünni
3/12 A kérdező kommentje:
Olyan 30-35E Ft-ot...
Már ott is megfog szűnni az ingyen facebook :O szíváss -.- akk ezek szerint maradok 20-as...
2011. márc. 8. 19:28
4/12 A kérdező kommentje:
Valami okosat, és fontos lenne még az h kicsúsztatható QWERTY billentyűzete legyen.
2011. márc. 10. 20:44
5/12 anonim válasza:
35ből nem kapsz kicsusztathatós QWERTY billentyűs telót de m1 xd
6/12 anonim válasza:
Samsung Galaxy Mini kb 40ezer samsung monte 25körűl van
7/12 anonim válasza:
Hidd el, nem olyan nagy szám a fizikai qwerty. Én is olyat akartam, végül mégis érintősöm lett (gazdaságossági okokból, Blade), és már nem cserélnék. Az ujjhúzkodós írás sebességét meg sem közelítheti a fizikai qwerty.
Tehát én a Bladet ajánlom (az enyémnek semmi baja nem volt).
8/12 A kérdező kommentje:
Pedig mindenképp kicsúsztatható QWERTY billentyűzetest szeretnék, de lehet csak 1 év múlva kapom meg... Most nem tetszik semmi... Már láttam az egyik ismerősömnél ilyen x10 minit, de az csak érintős és nagyon kicsi, az x10 mini PRO az kicsúsztatós de az is olyan kicsi mint a sima x10 mini? Remélem 1 év vagy fél év múlva kijön valami jó fajta :) Meg most nekem Corby van, de azt is úgy vettem h kijött és milyen szép milyen jó, de már nem tetszik annyira... Úgyhogy most nem akarom annyira elsietni...
2011. márc. 11. 12:11
9/12 anonim válasza:
Nézd meg ezt: Nem tudom milyen mert nem csipem a Motorolát,de hátha neked bejön:
10/12 anonim válasza:
avagy a Nokia E72t vagy az N97minit:)
Nekem most a favorit amit ha lenne pénzem azt venném: X6 16
GB.Egyébként egy k530am van,meg egy Monte sliderem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!