Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4 re, miért nemtudok...

Iphone 4 re, miért nemtudok ID csinálni?

Figyelt kérdés
A Apple oldalán is meg próbáltam de ott meg nemjó az email...segítség ..
2011. márc. 7. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:

bánhatod hogy ilyen telefonért adtál pénzt. Nem kicsit, nagyon! Ha Nokia N8-at vettél volna, bölcs maradtál volna. Máskor gondolkozz mielőtt vásárolsz és ne kapkodj össze-vissza.

Jól jegyezd meg ezt:

Ha autó= Mercedes

Ha telefon= Nokia!

2011. márc. 7. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
De akkor miért szidják a nokiát annyira , ha az a TUTI telefon ?
2011. márc. 7. 21:15
 3/8 A kérdező kommentje:
....Nemtudom de én én most kérdeztem valamit..-.-" és nem a nokiát mert nem nokiám van...
2011. márc. 7. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Bank kártyát kér? nekem is azt kért! rákerestem youtube-on hogy hogyan kell bank kártya nélkül regizni. az elsőnek!! A nokiát még az android-osok is megmondják hogy szar! minőségtelen annyi pénzért! A mai telefonok-ba 1ghz proci ketyeg az n8-ba meg 600mhz( 600mhz-s proci 2009-ben voltak a csúcs mobilokba és nem 2010/2011-ben)
2011. márc. 8. 10:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen pontisan Bankkártyét kéri..-.-" de akk tudnál linkelni?:)
2011. márc. 8. 13:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Bank Kártya**
2011. márc. 8. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:

linkelek pár oldalt ahol leírjak hogyan kell:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 9. 13:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm^^
2011. márc. 9. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!