Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Üdv! A kérdésem a következő...

MacTavish kérdése:

Üdv! A kérdésem a következő lenne: Android OS-es htc Desire HD telefon microUSB apa - USB anya átalakítóval képes lehet kezelni külső adathordozókat (pendrive, külső merevlemez)? Köszöntem a válaszokat!

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
nem! nem képesek rá. de van egy készülék ami tudja,mégpedig a Nokia N8! Ezt szépen kipengeted ( a cirka 100 rongyot) és raj leszel egy mégrajabb teló tulajaként!
2011. márc. 7. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nem csak a csatlakozó kérdése.

A készülékbe be kell építeni azt az eszközt ami lehetővé teszi az általad említett funkciót. Sok értelme nincs, ezért nem is törekednek rá a gyártók.

2011. márc. 8. 00:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak:

Minden rendben? Nem gurult el a gyógyszered? ;)

Mi a r.tkes riherongy k.rvaéletért vennék meg egy nem picit túlárazott N8-at? Egy dolog van benne, ami jó: A kamerája szép képeket csinál, még mobil viszonylatban is!

A Symbian-ja gyenge próbálkozás... xD

A másodiknak:

Szerintem abszolúte lenne értelme! Hidd el, van olyan szituáció, amikor nem akarsz p.csölni azzal, hogy felrakd memóriakártyára, hanem csak betolod a cuccot, legyen az pendrive, külső HDD, bmi.

2011. márc. 8. 06:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, csak megfeledkezel ezeknek az eszközöknek az elektromos ellátásáról. Egy MicroSD nem sokat fogyaszt, de egy pendrive már nem fogja vissza magát, a HDD-ről nem is beszélve.
2011. márc. 9. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem feledkeztem meg. Elfeledkezel a HDD-k saját áramforrásáról. Bedugod a 220-ba és kész...

Közben hivatalos forrásból megválaszolták a kérdésem...

2011. márc. 10. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!