Üdv! A kérdésem a következő lenne: Android OS-es htc Desire HD telefon microUSB apa - USB anya átalakítóval képes lehet kezelni külső adathordozókat (pendrive, külső merevlemez)? Köszöntem a válaszokat!
Ez nem csak a csatlakozó kérdése.
A készülékbe be kell építeni azt az eszközt ami lehetővé teszi az általad említett funkciót. Sok értelme nincs, ezért nem is törekednek rá a gyártók.
Az első válaszolónak:
Minden rendben? Nem gurult el a gyógyszered? ;)
Mi a r.tkes riherongy k.rvaéletért vennék meg egy nem picit túlárazott N8-at? Egy dolog van benne, ami jó: A kamerája szép képeket csinál, még mobil viszonylatban is!
A Symbian-ja gyenge próbálkozás... xD
A másodiknak:
Szerintem abszolúte lenne értelme! Hidd el, van olyan szituáció, amikor nem akarsz p.csölni azzal, hogy felrakd memóriakártyára, hanem csak betolod a cuccot, legyen az pendrive, külső HDD, bmi.
Nem feledkeztem meg. Elfeledkezel a HDD-k saját áramforrásáról. Bedugod a 220-ba és kész...
Közben hivatalos forrásból megválaszolták a kérdésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!