Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon az LG Optimus...

Milyen telefon az LG Optimus GT540?

Figyelt kérdés

Ilyen telefont szeretnék...de kicsit félek tőle mert most egy LG KP500-as telefonom van és eléggé meggyűlt vele a bajom...lassú és még egyéb hibái is vannak...és mivel egy a gyártó meg a márka félek,hogy azok a hibák majd előjönnek az optimusban is..sok jót hallottam róla szóval lehet hogy egészen más a kp500-tól...és árban is elfogadható...a vodafonenál nem is olyan drága.:D

szerintete?:D

2011. márc. 7. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

kb úgy 4454512345747x jobb mint a kp500.

Lehet rá játékokat telepíteni (android) jobb érintő kijzelő,wifi.

2011. márc. 7. 18:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha ilyet veszel a vodánál, akkor 3 napig szinte végig használd, mert ha a 3 napon belül a hibákat észreveszed és visszaviszed, akkor még kicserélik.Ha letelt a 3 nap, akkor már csak a szervíz ingyenes.

Legalábbis nekem így van.

Nekem is ilyen telefonom van, vibrált a képernyője, visszavittük, kaptam ugyanilyen, és azóta no problemo :D

Egyébként nekem nagyon bejön ez a teló :D

2011. márc. 23. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!