Samsung Champ vagy Corby?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy melyik tud többet,melyik éri meg jobban.(T-mobilnál venném meg)2011. márc. 7. 17:57
11/21 Luther Buffols válasza:
a corby erős telefon mert már sokszor le ejtettem az utcán és semmi baja nem lett :D
12/21 anonim válasza:
3D-s játék xD Hát ezeken sose. Corby érintőpanelje jobb, mert kapacitív.
13/21 anonim válasza:
Nokiát vegyél. Az a tuti. Nekem 6 telefonom volt. egy samsung és 5 nokia. a samsung 3 hónap alatt tönkrement
14/21 anonim válasza:
Megint itt vagy te degenerált suttyó?
15/21 A kérdező kommentje:
Én érintőset akarok kb 20-25 ezer forintért és olyan Nokiát nem ismerek!És ismerem a Samsungot nekem már volt olyan és nagyon jól működött
Egy utolsó kérdés:A Champen van QUERTY billentyűzet?Azt tudom,hogy a Corbyn nincs
2011. márc. 11. 15:59
16/21 anonim válasza:
Tudtommal a Champ-ben sincs amugy én is mostanában akarok venni Champ-et :D
17/21 anonim válasza:
18/21 anonim válasza:
nokia 5230 jó telefon, 25 körül van.
19/21 anonim válasza:
Corby ... Nekem már lassan 2 éve lesz, hogy megvan és ötmilliárdszor jobb mint a champ. :)
20/21 anonim válasza:
Corbyt vegyél.Sztem jó teló..én is olyat készülök venni ;) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!