Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélenyém LG P500ról? (Optimus...

Vélenyém LG P500ról? (Optimus One) Tényleg olyan szar, mint amilyennek egyesek beállítják itt? :S

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 16:08
 1/3 anonim válasza:
az egesz ami LG az mind xar
2011. márc. 10. 20:49
 2/3 PuMiToO válasza:

Szerintem egyáltalán nem sz*r. De az a legtisztább, ha Te magad alkotsz véleményt. Menj el az egyik szolgáltató üzletébe és tapizd meg kicsit. Ja, és a tesztekből is kivehető, hogy abszolút nem egy rossz vétel, talán még egy nagyon kicsit mehetne lefelé az ára, de számomra a jelenlegi árával is lehetséges alternatíva. Plusz, ha megnézed, milyen telefonokat kaphatsz ezen az áron, hasonló tulajdonságokkal, Te is rá fogsz jönni, hogy jó vétel. Ott van esetleg a ZTE, de azzal sok a probléma, kár is tagadni... Vagy esetleg a SE XPERIA széria bizonyos tagjai, de arra már nem jön ki a Froyo hivatalosan és drágább is kicsit. Szóval... Szerintem ebben az árkategóriában, ezzel a tudással abszolút jó vételnek mondható. Nokiát direkt nem említettem meg, mivel feltételezem Androidba gondolkozol. Esetleg várd meg a ZTE Skate-et, hátha azzal kevesebb lesz a gond, mint a kisebbik testvérével… És – nagy valószínűséggel – az ára is elfogadható lesz, ha abból indulunk ki, hogy a ZTE V9 mennyibe jött ki.

Jut eszembe, a Samsung termékeit el is felejtettem… Talán ott lenne érdemes nézelődni még, bár a ONE-hoz hasonló tulajdonságokkal inkább a Gio lesz majd ellátva, de még arra is várni kell. Az Ace meg túlárazott – még.

2011. márc. 11. 12:33
 3/3 anonim válasza:
Nem, még szarabb.!!!
2011. márc. 11. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!