Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG Optimus GT540-en hogy kell...

LG Optimus GT540-en hogy kell beállítaniaz internetet?

Figyelt kérdés
az egyik kérdésem az lenne hogy a google account-ot hogy lehet rá megcsinálni, van gmail-es címem de a telefonom nem lép be vele, emiatt pl a naptárat sem tudom használni. A másik meg, hogy azt vettem észre hogy a telefonom magától veszi le a pénzem szinte 1 napalatt az internet miatt holott azt be se kapcsoltam már direkt és mégis felül kint van a jel hogy 2G (valamikor 3G, vagy csak egy E betű) utána már a wifit folyamatosan bekapcsolva hagytam, de így se jó. valaki segítsen hol kell beállítani hogy az internetet ne használja.
2011. márc. 7. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Hozz létre egy új apn-t (settings->wireless&network->Mobile networks-> acces point names) ebbe nem kell beírogatnod semmit. Aztán elmented és beállítod ezt alapértelmezetnek (mellette legyen a zöld kör). Érvénytelen beállítás miatt nem fog a netre másznikálni, csak wifivel. Vagy Marketről töltsd le az APNdroidot. Ezzel ki-be tudod kapcsolgatni a netelérést.
2011. márc. 7. 12:44
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen azthiszem sikerült:)
2011. márc. 7. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!