Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos telefont...

Milyen androidos telefont vegyek 40-ig?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 21:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát te nagyon vicces vagy
2011. márc. 11. 20:00
 12/16 TOMAtm ***** válasza:
hát 2 munkatársamnak is ZTE blade telója van ami 42K huf a tmobilnál(függetlenül),nekem galaxy van 127-ért vettem nemrég,de becserélném a blade-re és be is fogom(nagyot csalódtam a Samsungban ezzel).a híres Samsung képernyő nem szebb a Blade-nél,csak egy hátránya van,hamar lemerül,de legalább nem szivózik ha telepíteni akarok valamit rá.a Samsung telók mindegyike gyönyörűen le van korlátozva(persze egy 5ösért kiszedik neked).sony-val nincs tapasztalatom mostanában,az Xperia 10es elég faja telcsinek néz ki,de azis 100K+...ja am meg aki telefonnal akar kamerázni arra nem is mondok semmit.lehet 32MP-es kamera is akár benne akkor is sz*r lesz a kép(vajon miért használnak a fotósok akkora nagy objektíves fényképezőket?).
2011. márc. 12. 07:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez így igaz én se azér veszek telefont hogy fényképezzek vele csak egykét pillanat elkapására jók és azis igaz h. ezek a megapixelek csak azér jók h. a sok barom megvegyeh. jaj ez nyóóc megapixeles szánalom az egész
2011. márc. 13. 10:10
 14/16 anonim ***** válasza:
galaxy s-t lecserélni zte-re? vicces egy figura vagy, kamu. vagy hü*lye vagy, nem kicsit, de aztán te tudod:D
2011. márc. 13. 12:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem nagyon írtad, hogy kártyás vagy számlás verzióban gondolkodsz-e!?

Mert ahogy a válaszokat látom megelőlegezték Neked a számlást,mivel ha valaki 40-ért tud hozni galaxy3-at, akkor adom a címem és ötven darabot már kérek is!!

Függetlenben az x8 se nagyon érhető el 40 alatt, de ha mégis azért vizsgáld meg jól a vásárlás előtt!!

2011. márc. 13. 13:17
 16/16 anonim válasza:

Sony-t csak abban az esetben vegyél, ha nem érdekel a frissebb szoftver. Ami azt jelenti, h nyugodtan lemondasz a gyorsabb teljesítményről(!) és az újabb programokról. Szóval akkor téged egy igazi női telefon érdekel, jobb kijelző és szebb külső, bár kijelzőben talán a zte már jobb...

Az meg, h előfordulhat hibás kijelző mondjuk, az engem nem aggasztana, mert ott a gari és kicseréltetem stb., ha nagy gáz gáz van, akkor meg extraként kérek egy vásárlói könyvet, h a T meg se nézi, h mit ad el... Legyél tudatos vásárló! A ZTE Blade jelenleg best buy! És ezen nem változtat az se, h valamikor a sony csinált jó telefonokat (az jó rég volt btw).

2011. márc. 13. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!