Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudtok budapesten valami...

Nem tudtok budapesten valami jó telefonos boltot ahol nagyon értenek az androidhoz?

Figyelt kérdés

pl: Cyanogenmod telepítés, kernelek, stb...

vagy valaki tudna nekem msn-en seegíteni??:d

megköszönném

2011. márc. 6. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudom ajánlani a mobilaréna, illetve a pdafanclub fórumait (itt megkeresed a készülékednek megfelelőt) vagy ha jól boldogulsz az angol nyelvvel akkor ott az XDA fórum.
2011. márc. 6. 20:52
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen, de én inkább boltot keresek:DD azér megy a zöld kéz:P
2011. márc. 6. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Kösz. Azért szerintem nézd meg azokat az oldalakat. Tuti találsz ott valakit aki egy sörért megcsinálja neked.

Vagy beviszed valamelyik gsm boltba. Ott szoktak mindenfélével foglalkozni szóval ez se lehet nekik nagy feladat.

2011. márc. 6. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Rendes bolt nem vállal ilyesmit. Akkor már inkább egy magánemberrel csináltasd meg mert azok rendesek és nem b@sznak át.

Keresd Edenyke-t a hardverapro.hu-n. Õ 100%-osan megbízható

2011. márc. 6. 21:28
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi, majd beszélek vele:DD

de még mindig várok jelentkezőket, ötleteket:DD

2011. márc. 6. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne várj, vagy ennyiból nem esik le hogy ne vidd boltba?
2011. márc. 6. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a minap bementem egy V..márkaboltba. Azt a rohadt sötétséget, amit a két szőke terjesztett. Egy ügyes maszek srácot keress, aki mindent maga csinál. Ne a puccost.
2011. márc. 8. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én értek hozzá sztem...a Villainrom is sikerült :)
2011. márc. 9. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!