Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4 T-Mobilba hol kapható?

Iphone 4 T-Mobilba hol kapható?

Figyelt kérdés
Ma egésznap kerestük Egerbe és Miskolcon de sehol sem találtunk...lehet egyátalán kapni?
2011. márc. 6. 20:21
 1/2 bp1985 ***** válasza:
Néhány helyen van, de a többségbe ott van, hogy nyasgem, elfogyott, majd gyere vissza 2 hónap múlva. Röhögök is rajta, mert még anno a zsigulinál volt ez 40 éve, hogy várni kellett. Viszont ez az Apple-t is minősíti, hogy nem képes kiszolgálni az embereket. Se a htc, se a samsung, se senki nem meri ezt megcsinálni.
2011. márc. 6. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:
s t-mobile.hu n le van írva hogy meik üzletbe kapható! de vodánál vedd meg ott nem kell anyit várni! én is a vodánál vettem 1 napot vártam rá:)
2011. márc. 7. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!