Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Lg Gs290-es telefon jó?

Az Lg Gs290-es telefon jó?

Figyelt kérdés

Az Iphone 4-em tönkre ment...

Most egy egyszerűbbet és egyben olcsóbbat is szeretnék venni szerintetek az jó?

Igaz sokat nem tud de nekem annyi elég is lenne amennyit igen.

Szóval ez most rajtatok múlik.

Lécci csak normálisakat írjatok.

Köszi

2011. márc. 6. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

iphone4 után nagyon gagyi érzésed lesz, mivel ez az érintőképernyősök alsó kategóriája!

rezisztív...

gyorsan karcolódik...

tokban meg hihetetlenül veszít az érzékenységéből...

a beépített böngészője ritka vacak.

3 giga zenével megpakolvfa kell 2 perc, mire betölt a zenelejátszója

a kisklippeket jól viszi, olvashatóak a feliratok (PSP-be konvertáld a filmet!) csak mivel az érintőképernyő nagyon vacak, alig bírsz pozícionálni.

2011. márc. 6. 11:24
 2/4 anonim válasza:
Szia. Igen jó!!! Nekem ilyen van és teljesen meg vagyok elégedve vele. Most épp azért árulom neten, mert belépek egy Telenor flottába és nem lesz rá szükségem :((( De teljesen újszerű állapotban minden tartozék megvan hozzá, ha érdekel és nem akarsz 24et költeni rá, akkor írj e-mailt...
2011. márc. 6. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
nem nagyon. De szerintem a legfontosabbra megteszi.
2011. ápr. 25. 14:54
 4/4 anonim válasza:
20e FT-hoz képes a legjobb árhoz a legjobb nincs ennél jobb ami kell van én most kapok egyet!
2011. júl. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!