Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom frissíteni az...

Hogyan tudom frissíteni az androidot?

Figyelt kérdés
Az android 2.2-őt akarom feltelepíteni a HTC Desiremre, csak nem tudom, hogy kell.
2011. márc. 5. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:

először kiest akartam beírni de rájöttem hogy nem a samumról van szó hanem htc :D gyorsan utánnanéztem googlen hát ezt találtam:

[link]

gondolom ezt kell letölteni és ott falahol keresel egy olyat hogy firmware frissítés

de majd biztos jünnek a htc-sek és elmondják neked, csak próbálok segíteni

2011. márc. 5. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
OTA frissítés. Settings->Phone info-> Check update A lényeg, hogy wifivel csatlakozz a netre mert asszem 80 megás a hivatalos frissítés. Vagy felraksz valamilyen főzött romot.
2011. márc. 5. 23:39
 3/7 A kérdező kommentje:
S.O.S. Nincs ilyen a settingsbe, most mit csináljak?
2011. márc. 6. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor abaut phone de ez a lényegen nem változtat
2011. márc. 6. 22:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Phone about van, de nincs benne check update, bocsi, h ilyen sötét vagyok hozzá csak nem értek a telefonokhoz
2011. márc. 7. 07:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor system update. Gondoltam ha már odáig eljutsz akkor csak ki tudod találni, hogy melyik menüponttal lehet frissíteni még ha nem is pont ugyanaz a neve mint amit én leírtam.

De ha ennyire nem értesz hozzá miért vettél egy ilyen komoly telefont? Vagy ha a nyelvvel vannak gondjaid tedd fel a Desire HD-romját. Ebben van magyar nyelv is.

2011. márc. 7. 12:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt már énis kipróbáltam, azért nem vagyok olyan hülye, csak amikor rámegyek a check now-ra akkor nem talál semmit.
2011. márc. 7. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!