Melyik a jobb a galaxy s vagy ace?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri 10-20000ft-tal többet kiadni az S-ért?2011. márc. 5. 19:43
1/5 anonim válasza:
igen.. amoled kijelző ami nagyobb is, 1 Ghz-es cortex v8 proci.. az egyik legerősebb (csak az új tegra jobb)
2/5 anonim válasza:
A Galaxy S jobb.Az Ace az olcsóbb kategóriát célozza meg, míg a Galaxy S a nagyobb árkategóriát célozza meg, és lőtt és talált:d
3/5 anonim válasza:
Igen, a Galaxy S jobb, és meg is éri a többletárát, de az Ace is komoly telefonra sikeredett, amely inkább való a nagyok közé, mint a GT540-esek mellé.
4/5 anonim válasza:
a galaxy s egy felsőkategóriájú készülék az ace azthiszem csak közép de nagyon jóra sikeredett azt hallottam
5/5 A kérdező kommentje:
Mert hallottam hogy az S-sel vannak gondok hogy sokan vissza viszik, lehet hogy csak irigységből mondták..
Ace viszont nem is drága és egész jó telefon. Sztem az Ace az jobban megéri. Nem kell nekem szuper mega giga atomkúl amoled 4colos kijelző...
2011. márc. 7. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!