Bele lehet jönni az okostelefon kezelésébe?
most Sony 580i-m van,ezt könnyű kezelni :)
csak félek h nem való nekem az a telefon,pedig nagyon tetszik.
Első válaszoló,te miket szedtél le marketről? Azt mondják onnan kell letölteni a programokat hozzá h jó legyen
Ezek a telefonok önmagukban is használhatóak.Azért okos teló,mert saját igényed szerint tudod "okosítani"Új alkalmazásokat-programokat -játékot tehetsz rá.
(tehát épp úgy mint a pc-t is bővítheted a tudását)
nekem is van x10 mini. nagyon egyszerű teló csak át kell látni a menüjét h mi hol van benne.
a letöltés meg olyan h van az a vonalkódolvasó progi azt bekapcsolod és a monitor felé tartod a kamerát, innentől a autómatán letölti a netről a telóhoz való dolgokat.
-ha nem vagy analfabéta az ilyen dolgokhoz, mint mondjuk a 70 éves emberek jelentős része, akkor bele
-van itt fenn egy csomó kérdés (és persze válasz), hogy mit kell velük csinálni, mit kell letölteni
-szerintem túl kicsi az a telefon, el nem tudnám képzelni az X8nál kisebb telefonok kényelmes kezelését. ha a kamera nem fontos akkor az X8at vedd, nekem is ez van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!