Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bele lehet jönni az okostelefo...

Bele lehet jönni az okostelefon kezelésébe?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy x10 minit,de félek h nem fogok érteni hozzá.
2011. márc. 5. 19:11
 1/6 anonim válasza:
bele! Nem hittem benne, de nekem is sikerült! Csak idő kell (egy-két hét)
2011. márc. 5. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a mostanit tudod kezelni akkor azt is, nem nehéz.
2011. márc. 5. 19:17
 3/6 A kérdező kommentje:

most Sony 580i-m van,ezt könnyű kezelni :)

csak félek h nem való nekem az a telefon,pedig nagyon tetszik.

Első válaszoló,te miket szedtél le marketről? Azt mondják onnan kell letölteni a programokat hozzá h jó legyen

2011. márc. 5. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek a telefonok önmagukban is használhatóak.Azért okos teló,mert saját igényed szerint tudod "okosítani"Új alkalmazásokat-programokat -játékot tehetsz rá.

(tehát épp úgy mint a pc-t is bővítheted a tudását)

2011. márc. 5. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem is van x10 mini. nagyon egyszerű teló csak át kell látni a menüjét h mi hol van benne.

a letöltés meg olyan h van az a vonalkódolvasó progi azt bekapcsolod és a monitor felé tartod a kamerát, innentől a autómatán letölti a netről a telóhoz való dolgokat.

2011. márc. 5. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:

-ha nem vagy analfabéta az ilyen dolgokhoz, mint mondjuk a 70 éves emberek jelentős része, akkor bele

-van itt fenn egy csomó kérdés (és persze válasz), hogy mit kell velük csinálni, mit kell letölteni

-szerintem túl kicsi az a telefon, el nem tudnám képzelni az X8nál kisebb telefonok kényelmes kezelését. ha a kamera nem fontos akkor az X8at vedd, nekem is ez van:)

2011. márc. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!