Samsung Galaxy Mini?
Olvasd el, közel sem olyan rossz, mint azt ahogy hiresztelik. Az előzőnek meg azt üzenem, hogy próbálja ki és utána verje a nyálát, ne azért, mert kevés a felbontása. A Mobilarenasok leirták, hogy egyáltalán nem rút, sőt, ebbe a készülékbe pont ideális.
itt egy hd-s videó róla.
http://www.youtube.com/watch?v=ALyrElGBtCg
Nekem is ilyen telefonom van..100%osan megvagyok elégedve vele...
Én a napokban vettem ilyet.
Látni a kijelzőn hogy kicsit alacsony a felbontás, de nem a "ronda" kategória. Az s5230 után picivel pixelesebb, de nem olyan rossz mint ahogy híresztelik. Egyébként az árát nagyon megéri. Sok hasznos dolog van benne, andridos, és lehet rá rendes gps-t tenni, ami csak minimális net forgalmat használ, ellentétben a google navival. Én eddig úgy véleményezem, hogy elég jó kis készülék az áráért, valahol meg le kell csípni belőle hogy olcsó legyen, jelen esetben a kijelzőt érte a "válság" de azt is meglepően ügyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!