Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Mini?

Samsung Galaxy Mini?

Figyelt kérdés
Akinek van ilyen telefonja,elárulja hogy a kijelzője tényleg olyan csúnya mint írják?
2011. márc. 5. 18:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
2%
nekem nincs, de elmondom hogy ritka sz@r kijelzője van
2011. márc. 5. 18:27
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Olvasd el, közel sem olyan rossz, mint azt ahogy hiresztelik. Az előzőnek meg azt üzenem, hogy próbálja ki és utána verje a nyálát, ne azért, mert kevés a felbontása. A Mobilarenasok leirták, hogy egyáltalán nem rút, sőt, ebbe a készülékbe pont ideális.

2011. márc. 5. 18:33
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
jó láttam már élőbe a telót és rohadt pixeles a képe ha megveszi a kérdező akkor ne sírjon emiatt
2011. márc. 5. 19:24
 4/22 anonim ***** válasza:
én is próbáltam már, szerintem nem vészes. nyílván a 240x320 miatt pixeles, de ez csak a böngészéskor hátrány. ami jobban zavart, hogy kevés hely van a főképernyőkön, csak 1-1 widget fér ki ha jól vettem észre.
2011. ápr. 17. 17:36
 5/22 anonim válasza:

itt egy hd-s videó róla.

http://www.youtube.com/watch?v=ALyrElGBtCg

Nekem is ilyen telefonom van..100%osan megvagyok elégedve vele...

2011. máj. 4. 08:52
 6/22 anonim ***** válasza:
igen?!
2011. máj. 5. 19:55
 7/22 anonim válasza:
Én teljesen meg vagyok vele elégedve... szerintem nem annyira csúnya mint ahogy mondják :')
2011. jún. 1. 14:40
 8/22 anonim ***** válasza:
Szerintem sem olyan ronda a képernyője...,igaz nekem még nincs ilyen telefont, de láttam már. valszeg én is ilyen telót veszek majd
2011. jún. 3. 13:12
 9/22 anonim ***** válasza:

Én a napokban vettem ilyet.

Látni a kijelzőn hogy kicsit alacsony a felbontás, de nem a "ronda" kategória. Az s5230 után picivel pixelesebb, de nem olyan rossz mint ahogy híresztelik. Egyébként az árát nagyon megéri. Sok hasznos dolog van benne, andridos, és lehet rá rendes gps-t tenni, ami csak minimális net forgalmat használ, ellentétben a google navival. Én eddig úgy véleményezem, hogy elég jó kis készülék az áráért, valahol meg le kell csípni belőle hogy olcsó legyen, jelen esetben a kijelzőt érte a "válság" de azt is meglepően ügyesen.

2011. jún. 6. 15:59
 10/22 anonim válasza:
2011. jún. 17. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!