Szeretnék vásárolni egy telefont a GSMline.hu -ról, miket érdemes tudni?
Megbízható az oldal?
Garanciánál milyen a hozzáállásuk?
Miért ilyen jók az árak?
Mellesleg egy ilyen telefont szeretnék vásárolni: Samsung I9000 Galaxy S 8GB
Csak a telefon kellene, semmi plusz tartozék (csak ami amúgy is jár hozzá).
Szeretném még azt is tudni, hogy a telefon árában (94.000 Ft) már benne van az ÁFA is?
Ezt főként azoktól kérdezném, akik már vásároltak innen.
Minden használhat választ megköszönök, és felpontozok, akik meg hülyeséget írnak, azt viszont lepontozom.
"Miért ilyen jók az árak?"
Azért mert a GSMLine egy adócsló banda! A számla amit kapsz 0%-os számla, tehát áfa visszatérítésre nem jogosít.
Sok az ázsiai inport, átírt prodotct kódú és magyarított telefonjuk, amin ha szoftwert akarsz frissíteni, akkor jön a meglepi, hogy eltűnt a magyar nyelv, stb.
Arra is vigyázni kell, hogy sokszor a meghirdetett áron, csak egy készüléket kapsz töltővel, de ha dobozt és tartozékokat akarsz, akkor egyből más az ár.
Nincs hazai garancia, csak üzletben érvényesíthető.
Ami pedig full dobozos, az nem sokkal olcsóbb mint máshol.
Inkább szánj rá pár ezerrel többet és magyar garisat vegyél.
A Part Nero GSM-ben lehet választani, hogy milyen garival kéred. Én inkább őket javaslom és hozzáteszem nem vagyok érdekelt egyik helyen sem, csak vásároltam mindkettőtől.
Illetve a GSMLine-tól csak kétszer. Először és utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!