Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android frissítés help?!

Android frissítés help?!

Figyelt kérdés
Leírná nekem valaki részletesen,szájbarágósan hogy hogy kell frissíteni az androidot? x10 mini prom van.Az odáig oké hogy PC Companion de nekem nem jelzi a frissítést vagy nem tudom mi van nagyon gyökér vagyok az androidhoz:)Légyszí valaki segítsen!!
2011. márc. 4. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:

egyrészt tele a net részletes, lépésről lépésre leírásokkal. magyarral is.

másrészt, ha lesz hivatalos frissítés, akkor beslattyogsz szépen az ügyfélszolgálatra (a szervízbe) és valami 2 ezer forintért meg fogják neked csinálni.

ha ennyire nem értesz hozzá, tégyleg kockáztatni akarod, hogy ezzel ugrik a garancia, ha meg elszúrod, akkor nem párezerért fogják neked rendberakni a szervízben, hanem pártízezerért...

2011. márc. 4. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta a csaj a telenornál hogy ezzel nem veszik el a garancia.De azt nem értem hogy nekem miért nem jelzi ki a frissítést amikor másnak kijelzi.
2011. márc. 4. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:

me a lépések:

1. Töltsd le a Flash Tool-t: [link] ... sh-2.1.zip

2. Töltsd le a telefonodhoz az Android 2.1-es firmware fájlt. FONTOS, hogy csak a telefonodhoz való firmware-t töltsd, tehát a mini tulajdonosoknak nem jó a mini pro firmware és fordítva.

# X10 mini pro: ***** (FIGYELEM! Ezzel a szoftverrel a billentyűzeten majd felcserélődik az Y és a Z betű! --> ez javítható az itt leírtak szerint: viewtopic.php?p=433085#p433085 )T

# ömörítsd ki a Flash Toolt (amit az 1. pontban letöltöttél)

# Tömörítsd ki a firmware fájlt (amit a 2. pontb

# an letöltöttél) és a tartalmát másold az előző pontban kitömörített Flash Tool progi "firmware" mappájába, írd felül a loader.sin fájlt

# Windows Vista és Windows 7 esetében kapcsold ki az UAC-t! Itt egy leírás róla hogyan kell, illetve itt találhatsz többet is

# Indítsd el az X10flash.bat fájlt (a Flash Tool mappájában), majd kövesd az utasításokat (angol, de teljesen érthető). FONTOS, hogy a "wipe userdata" kérdésnél válasznak y-t írj! Továbbá, mikor kéri, hogy dugd rá a telefont flash módban, akkor egyrészt legyen kikapcsolva a telefon, másrészt a telefonod vissza gombját folyamatosan tartsd nyomva, csak akkor engedheted el, miután elkezdett a Flash Tool tölteni.

A frissítés néhány percet vesz igénybe, és remélhetőleg gond nélkül felkerül az Android 2.1. Az első bekapcsolásnál elég sok időt kell majd várni mire elindul a telefon nem kell megijedni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. márc. 4. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
PC companionnal elég egyszerű frissíteni, mert videó is van róla másrészt a programban van magyar nyelv és szépen le van írva, hogy mit kell csinálni. Még érteni se kell hozzá csak követni azokat a rém egyszerű utasításokat amit kiír (pl. csatlakoztasd a telefont az usb kábellel a számítógéphez)
2011. márc. 5. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!