Szerintetek ezek a mobil matrica díszek milyenek? Vajon könnyen lejönne? És ha meguntam hogy tudom leszedni és nem cseszi szét a hátlapot akkor?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 18:25
1/5 anonim válasza:
Tényleg mondanék véleményt, hogyha látnám a képhez vezető linket! :)
3/5 anonim válasza:
Kösz. :D
Nekem személy szerint nem jönnek be, tehát én nem raknám a telefonomra, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy aki ilyent tesz a telefonjára az vállalja a stilusát és kifejezi személyiségét, pozitiv értelemben. :)
Több ismerősöm is használt már ilyent, de akiket ismertem egy idő után megunták, de természetesen nyomtalanul letudták szedni. Ha neked tetszik, vállald be, ezért senki le nem szólhat!
4/5 A kérdező kommentje:
csak nem tudom amik itt vannak azok aino-ra jók-e, vagy hol találhatnék még hasonlókat?
2011. márc. 4. 18:59
5/5 krisztina195 válasza:
én ma vettem a telefonomra egyet.könnyen lejön róla:)Én mondjuk csak azért vettem hogy ne koszolódjon olyan könnyen a hátlapom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!