Melyik mobilt vennétek?
Figyelt kérdés
samsung galaxy s
samsung galaxy s 2
iphone 4
sony ericsson x12/x10
lg optimus 3d
melyiket és miért?
2011. márc. 3. 16:59
1/17 Panda Péter válasza:
egyiket se. nincs szükségem se 3d kamerára, se duplamagos snapdragonra. (apple termékre meg főleg nincs). az árukról nem is beszélve.
nekem már egy motorola defy sebessége megfelelne, zenét meg elvből nem hallgatok mobilon.
3/17 anonim válasza:
Galaxy S2. Nem szorul indoklásra....
4/17 anonim válasza:
Nokia N8 vagy C7
Leggyönyörűbbek!!!
5/17 anonim válasza:
az utolsó válasz 0%-ban tűnik hasznosnak
6/17 anonim válasza:
Nokiás FAN. Nagyon kezdel felhúzni, hogy ajnározod itt a sok Nokia telefont, melyek normális felfogású emberek szemében szart se érnek! De mostmár nem mondok semmit, mert az idióták szintjére nem megyek le, mivel legyőznek a rutinjukkal. Mindenki kiismeri az ilyen kis gyökereket, elég csak megszólalniuk, de hasznosságuk nulla a köbön.
7/17 Csicsek Zoltán válasza:
sajnos a samsungról életembe nem halottam (biztos egy kevésbé híres márka aki nagyon gáz telókat csinál) de nokia elég jó
8/17 anonim válasza:
Itt is megkérdem: Aki életébe nem hallott a Samsungról, az mi a JÓ BÜDÖS FRANCOT KERES ITT??? Nehogy már adnánk valamit is a véleményére....
9/17 A kérdező kommentje:
csakhogy nokiát nem kérdeztem
2011. márc. 3. 20:26
10/17 anonim válasza:
eböl a kérdésböl 1000db van. keress. s2/optimus 3d/x12-röl nem tud még senki hogy milyen(lehet hogy olyan hibája van mit 1 pár telonak addig senki se tudja megmondani hogy milyen amedig nem fogta a kezébe és nem használta legalább 1-2 napig) de 1 biztos az lg az sz@r márka és a telefonja is is azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!