Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont ajánlanátok...

Melyik telefont ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Legyen rajta wifi, legyen billentyűzete (lehet tapis és billentyűzetes is egyszerre), nem túl kicsi, nagy kijelzős, szép képet készítsen...ja, és aránylag csajos legyen, mondjuk nem egy Galaxy, mert kicsi hozzá a kezem.
2011. márc. 3. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
SE X10 mini Pro a neked való. Kicsi, szép, okos, tapis, qwerty-s, wifis, nem az egekben van az ára.
2011. márc. 3. 12:13
 2/6 anonim válasza:
Nokia 5230-as. Én karácsonyra kaptam ilyet a férjemtől. Nagyon szeretem, érintő képernyős, nagy a kijelző, gyönyörű képet és videofelvételt készít. Ráadásul ha vezetsz, remek GPS van benne. Fehér színben kaptam, aminek a hátulján ezüstszürke indás mintázat van. Szerintem nőies...:-) Imádom
2011. márc. 3. 12:18
 3/6 anonim válasza:
A kérdezőnek Wifis kellene, az 5230-on sajnos az nincsen, de a C5-03 típuson viszont igen.
2011. márc. 3. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
5230at nem ajánlanám annyira :) Nem csak a wifi miatt, de a fényképezője se valami nyerő választás. Sokat téveszt, és sok a képzaj.
2011. márc. 3. 12:31
 5/6 anonim válasza:
Nekem tökéletes képet csinál az 5230-as.
2011. márc. 3. 12:48
 6/6 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy az 5230-nak 2 mp-es a kamerája, valóban nem készít rossz képeket, pláne videókat.
2011. márc. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!