Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet egy iPhone 4-re...

Hogyan lehet egy iPhone 4-re iOS-t telepíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni egy használt iPhone 4-et de "amerikai" készülék és nem biztos, hogy a rajta lévő iOS tartalmazza a magyar nyelvet is. Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy ha kézhez kapom a készüléket akkor hogyan tudom rá feltelepíteni a legújabb iOS*t ami már tartalmazza a magyar nyelvet is, illetve mi ennek a menete.

Köszönöm előre is megtisztelő válaszotokat!

2011. márc. 3. 08:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah igen, és bónusz kérdésnek pedig még azt szeretném megtudni, hogy attól, hogy ez a készülék amerikából származik, attól még egy iOS cserével/frissítéssel átállítható majd magyar nyelvre is gond nélkül?
2011. márc. 3. 08:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha sz*rt se értesz hozzá akkor iPhoneos fórumokat tudom neked ajánlani nem pedig a gyakorikerdesek.hu-t

Amúgy ha amcsiból jön akkor azt még szoftveresen függetleníteni is kell majd (kivéve ha független, de úgy kb. annyi ott is mint itthon).

2011. márc. 3. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
4.1/4.2---> van benne gyárilag a magyar nyelv de ha nincs akkor bedugod itunes-ba és update.
2011. márc. 3. 09:30
 4/4 Lelemény válasza:

Az előttem szólónak üzenem hogy ha egy használt készüléket, ami más ország kódos, az i-tunes-on keresztül frissíted, akkor valószínű lesz egy drága féltéglád!! Többet nem fog érni, addig amíg újra nem telepítik!

Javaslom hogy a szifon.hu oldalon olvasgass, és ott kérdezz ezzel kapcsolatosan, ott kapni is fogsz választ, és segítséget is!

2011. márc. 3. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!