FONTOS! Hogy kell átrakni a pénzt egyik telefonról a másikra?
Segítsetek ! Egy ismerőst megbíztam,hogy tőltse fel a nagyfiam telefonját/T-mobil-5000/. Összekeverte a neveket/számokat,és a kisebb telójára ment a feltöltés. Állítólag egy sms-sel a telefonról át lehet küldeni a pénzt,de NEM tudom azt a kódot,vagy mit...HOGY KELL ?
Nincs több pénzem,hogy a másikét is feltöltsem,viszont holnap osztálykirándulásra menne a nagyobb,és szinte "üres" a kártyája.
Ha itthon nem megy,a T-mobil-ba ha bemegyek,ők holnap vajon át tudják tenni?
Nem lehet. ez 100% . A csalok is azt tudjakl max csinalni, hogy sajat emeltdijas szamukat hivjak a lopott telefonrol. Ha lehetne, gondolhatod, hogy ahogy ellopnak egy telefont, mar tennek is at egy sms el a rajta levo kreditet.
Sajnos ezt nem tudjatok, esetleg egy kerdest meger a t ugyfelszolgalatan, mert ok manualisan biztosan at tudjak rakni, de hogy hajlandoak e....
Valahogy biztos lehet !
Volt egy ismerősöm,az minden hónapban 21ezret utaltatott a telójára LAFO-ról/lakosságifolyó.../
Utána kerek ezresével elküldhette másoknak,magának csak 2-3 ezret hagyott. Ilyen összegű szerződött feltöltéssel nagyon alacsony percdíjai voltak.
Az IGAZ ő ELŐFIZUS T-mob.-os volt NEM feltöltőkártyás,ott biztos,hogy működik.
Az előfizetésesnek nem kell feltöltenie a kártyát, az benne a lényeg hogy utólag fizet.
Tehát nincs mit szétküldeni.
a feltoltos kartyat ugy hivja a szakma hogy pre paid ( azaz elore fizet) a szamlasat meg post paid( utolag fizet) na most hogy a banatba tudnal szetkuldeni penzt ha utolag fizetsz. AZt hitelkartyanak hivjak es nem telefonkartyanak, ahol nem a sajat penzedet hasznalod, de annak meg nagyon magas a kamata.
Valamit keversz te kerdezo de nagyon.
Az elozo valaszomban irtam, hogy hivd fel a t mob ugyfelszolgalatat, mert ok manualisan tuti, hogy tudjak, a kerdes h hajlandoak e.
Mivel telko cegnek dolgozom, meglepodnek, ha az amit te mondasz letezne, es post paid kartyanal penzt lehetne kuldeni csak ugy embereknek telefonon...
Holnap előkerítem ezt a régi ismerőst,(évek óta nem láttam)megkérdezem,hogy is van ez..
Holnap estére megírom,mire jutottam.
MEGVAN ! csak 2 telefonszámot kell tudni...sms-ben az egyik számra elküldeni az összeget(MIN.3000 !)-Küldenek egy visszaiagzolót,egy másik számra az oke-t elküldeni,és KÉSZ !(automata mindkét szám!)
Innettől a másik telefonról,amelyre el lett küldve,vásárlást(mobil) is lehet eszközölni,lottót feladni stb.
A t-mobilnál ha igazolja az ember,hogy övé a szám,símán át bírják rakni akár az összes pénzt.
Például: ellopják/elhagyod a telódat---azonnal letiltod. Vehetsz bármilyen más telefont,ha rendesen a neveden van a telefonszám,kapsz/veszel egy másik sim-kártyát. Erre megkaphatod a régi számodat,az elhagyáskor rajta levő pénzt,ha a tolvaj/megtaláló le nem telefonálta közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!