Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Htc desire vagy desire z?...

Htc desire vagy desire z? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Beleszerettem a desire z-be, de nem tudom kibírná e a mechanika 2-3 évig, annyi lenne a minimum míg nem vennék új telót.De tapiztam már előben is és egyszerűen gyönyörű mégis aggódom hogy nem bírja olyan sokáig, így a desire-ben is gondolkodom.Nem tudok dönteni, léci döntsetek helyettem!
2011. márc. 2. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Pont a nyitómechanikája a probléma vele sajnos.. Ha egy bizonyos szögben tartod, a saját súlya visszacsukja. "Ezzel csak az a gond, hogy a HTC fele olyan jó minőségben sem tudta kivitelezni a dolgot, mint finn barátaink tették, a Desire Z ebből a szempontból egy kifejezetten gyengének mondható eszköz. A mechanika laza, nem tűnik túl tartósnak, viszont a készüléket kinyitni így is elég nehézkes és megszokást igényel, többször is sikerült majdnem elejtenem a mozdulat miatt a telefont, pedig pár szétcsúsztatható modell már járt nálam az évek során. Különösen idegesítő, hogy a szétnyitott készülék a legkisebb mozdulatra is magától össze tud csukódni, elég egy kátyú a busz kereke alatt, netán egy hirtelen mozdulat, a kijelző már repül is az épp gépelést végző ujjainkra. A gravitáció egyébként olyan erősen hat az eszközre, hogy szétnyitott állapotból az is összecsukja, ha a kijelzőt egy picivel a függőleges sík alá döntjük."

Meg a kijelzője is rosszabb picit. "Itt is egy Sony által gyártott S-LCD panellel van dolgunk, melynek felbontása a szokásosnak mondható 480 x 800 pixel; nagyon szép képe van, betekintési szöge és napfényben való olvashatósága is megfelelő, de a képminőség összességében egy kicsit elmarad az AMOLED panelekétól, reméljük hát, hogy a HTC visszaáll majd azokra"

De azért engem továbbra is vonzana az a fizikai qwerty, nehéz döntés:)

forrás: www.mobilarena.hu

2011. márc. 2. 20:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Ismerem a mobilarénát, de az ő tesztük alapján sem tudok biztosan dönteni...:S

igazából a qwerty az ami nagyon kéne..mégis félek hogy tönkremegy...de ha megint várok 1 évet míg kiderül hogy tartós e, addigra kijön valami megint új, és ugyan itt fogok tartani:S

2011. márc. 2. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!