Milyen alkalmazásokat érdemes letölteni SE xperia x8 market-éről?
Én ezeket használom: Astro, Alarm clock plus, Mort player, Handcent sms, Just picture, quick settings, palmary weather pro, Launcher Pro Plus, simi clock widget, Elixír de érdekességként fenn van a Sky maps is és a Satelit ar és az Angry Birds unaloműzőnek.
De szerintem ha elkezdesz csak úgy marketen nézelődni akkor tuti, hogy találsz még olyan alkalmazásokat amelyeket hasznosak számodra.
Astro: fájlkezelő
Alarm Clocl plus: ébresztő, jobb mint a gyári
Handcent sms: üzenetkezelő, jobban testre szabható és több funkciója van mint a gyárinak
Just picture: képnézegető
Palmary weather pro: időjárás jelző
Launcher Pro plus: lényegében egy másik kezelőfelület, jól testreszabható és vannak widgetjei (de ez csak a plus változatban működik ami fizetős)
simi clock widget: digitális óra widget
Mort player: zenelejátszó, van benne ébresztő is, szerintem jobb mint a gyári
Rock player: lejátsza az avi-t és még az srt feliratokat is kezeli.
Elixír: rendszerfigyelő, elég sok információval tud szolgálni
Angry birds: a legnépszerűbb játék androidon (meg persze ios-en is) madarakkal kell legyőzni a malacokat
Google sky map: a csillagok helyét mutatja valós időben, van benne időutazós opció így meg tudod nézni, hogy pl. amikor megszülettél hogy álltak a csillagok
Satelit ar: ez meg a bolygó körül keringő műholdakat mutatja
Igazából ennek az utolsó két alkalmazásnak semmi értelme de jópofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!