Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericcson Xperia X8 2.1...

Sony Ericcson Xperia X8 2.1 vagy Samsung Galaxy Mini (az új)?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 15:51
 1/6 anonim válasza:
X8 *-* én is olyat szeretnék :P
2011. márc. 2. 15:58
 2/6 anonim válasza:
A Samsungot nem nagyon ismerem, ezért arról nem tudok mit mondani. Az x8 viszont tökéletes telefon. Lassan egy hónapja használom és meg vagyok vele elégedve. Könnyen kezelhető és rengeteg dolgot tud. Csak ajánlani tudom.
2011. márc. 2. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
x8 at ajanlom a samsung döglassú
2011. márc. 3. 00:02
 4/6 anonim válasza:
szentem a sonys telefonok jók és én is x8at akartam mert barátnőmnek olyan van és nagyon bejött, de helyette samsung s5230at kaptam... nem a legjobb és nagyon lassu, nemtom h más samsungoknál mivan de ezelőtt is samsungom volt azt meg utáltam
2011. márc. 3. 07:06
 5/6 anonim válasza:
Sziasztok. Akinek X8-a van, be tudod szerezni hozzá ingyen navigációs szoftvert? Vagy van hozzá? És ingyen tudja használni?
2011. márc. 3. 22:59
 6/6 A kérdező kommentje:
tegyél fel kérdést bmeg
2011. márc. 4. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!