Közepes tudású, flipes Nokia telefont szeretnék, bővíthető memóriával, csinos külsővel. Ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 12:23
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de ez úgy látom csúszkás telefon, én pedig összecsukhatósat keresek. Tudod, olyat, ami kétfelé nyílik.
2011. márc. 2. 15:37
4/10 anonim válasza:
Szó szerint ilyen a Nokia 2720,nekem bordóban van. Nézd utána a mobilguru.hu-n.
5/10 anonim válasza:
Szerintem a Nokia 6650 az megfelelne:))
6/10 anonim válasza:
Nekem is Nokia 6650-em van, most is arról írok. 2 éves, én nagyon szeretem.:)
7/10 anonim válasza:
Akkor elég jó tippet adtam, de a kérdezőnek teszik e ?
8/10 A kérdező kommentje:
Tetszik ez a 6650-es, de kicsit furcsa, hogy nincsenek látható gombjai. Mennyibe kerülhet mostanában?
A 2720-as úgy tudom nem bővíthető...
Köszi mindenkinek a választ!:)
2011. márc. 5. 12:18
9/10 anonim válasza:
Sokkal jobb, hogy nincsenek átlátszó gombjai, mert nem szorul közéjük por és kosz.:) Könnyen meg lehet szokni. Csak a T-mobilnál lehetett kapni, most már ott is kifutott darab, így már csak aukciós oldalakon juthatsz hozzá. Úgy 10ezer körül árulják most. Nekem eddig ez a kedvencem az összes telefon közül, amik voltak idáig.
10/10 anonim válasza:
nem átlátszó gombokat akartam írni, hanem láthatót.:) Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!