Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki tapasztaltabb iphone...

Valaki tapasztaltabb iphone 3g-s segít nekem? A csengőhanggal lenne probléma

Figyelt kérdés
Szóval, szeretnék rá "egyedi" csengőhangot tenni. Csak nem tudom, hogy milyen formátumba kellen konvertálni az adott dalt, és hova kéne tenni a telefonra (mert ugye, ha bemegyek a menüjébe, a csengőhangoknál csak annyit ír ki, hogy "Szabványos"). Előre is köszönöm a segítséget, ha tudtok adni! :)
2011. márc. 1. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:

a sima mp3-at viszi, nem?

akkor csak szelsz le a dalból vagy simán ráállítod.

2011. márc. 1. 22:45
 2/4 anonim válasza:

Hát,..ez egy kicsit bonyolultabb folyamat az Iphone-nál, de ne ijedj meg, nem vészes,....szóval elöszöris az Iphone nem használ mp3-at csengöhang-ként, hanem .m4r fájlt.

Ezt pl. mp3-ból tudod átkonvertálni egy nagyon egyszerü kis programmal, amit a számitógépedre telepítesz fel, (számtalan ingyenes kis progi létezik már erre, én az "iRinger" -t használom, nagyon egyszerü a kezelése, de ha nem szimpatikus, a google segitségével találsz több tucat másik hasonlót. Mindenesetre itt a link ahol az iRingert letöltheted:

[link]

Következö lépésként remélem van fent a gépeden iTunes, amivel szinkronizálod az Iphone-odat, ugyanis ez a konvertáló progi elöször arra küldi rá az átkonvertált m4r fájlt, és ha már az iTunes-ban ott van a csengöhangod, onnan már egyenes út,...csak egyszerüen szinkronizálod az iTunest az Iphone-al, és láss csodát....a csengöhangod ott lesz a telcsidben a csengöhangok között.

Azt még meg kell jegyeznem, hogy az Iphone csak max. 30mp hosszúságú csengöhangot enged felrakni, nem tudom miért találták ezt így ki, de sajna az így van.

De kárpótlásul eltekintve ezt az egy kis dolgot, egy olyan telefont tart az ember a kezében, ami minden igényedet maximálisan kielégiti.

Remélem segítettem, ha nem boldogulsz, vagy ha elakadsz valahol, irj, válaszolok.

Üdv!

2011. márc. 1. 23:29
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm ! :)
2011. márc. 1. 23:53
 4/4 anonim válasza:
Nagyon szivesen :)
2011. márc. 2. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!