Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Zte blade vagy se xperia x8?

Zte blade vagy se xperia x8?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Filmezni nem szoktam mobillal azt nem néztem viszi-e.

A Bladet imádtam csak azért cseréltem le mert nagyon olcsón tudtam venni Galaxy S-t (tudod... kihagyhatatlan ajánlat). Bajom se volt vele...

2011. márc. 6. 21:22
 12/15 anonim válasza:
ZTE Blade -t Ajánlom sztem sokkal jobb
2011. júl. 9. 17:28
 13/15 A kérdező kommentje:
már rég azt vettem és sztem is jobb döntés volt
2011. júl. 9. 20:55
 14/15 anonim válasza:
jah, okés én is ma veszem meg a ZTE Bladet :DDD
2011. júl. 11. 08:07
 15/15 A kérdező kommentje:

launcher pro a gyorsabb kezelőfelülethez aDownloader a wifis torrentezgetéshez igo a navihoz gochat a facebook chathez

mercury az msn hez moboplayer a divx lejátszáshoz (624x352 nél nagyobbat csak akadva visz) taskiller az létfontosságú mert bekapcs után kb 20 programot megnyit de közbe is néha nyomkodnikell különben laggolni fog. es file explorer h. tudd társtíni az alkalmazásokat a fájlokhoz(sima fájlkezelő csak egy kérdőjeles fájlként mutatja az egyébként megfelelő programmal használható fájlokat) fancy vidget amennyiben van mobilneted és érdekel az időjárás ja és érdemes beszerezned a gyári 2.2-es romot rá. Ezek nekem alap dolgok amik mindíg rajta vannak mert szükségem van rá.

2011. júl. 12. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!