Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet regisztrálni az...

Hogy lehet regisztrálni az Android Market-re? Ide:https://market. Android.com

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
a telefonodon regisztrálsz a marketba, ha az megvan, akkor az ottani azonosítóddal tudsz ide belépni.
2011. márc. 1. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
csak egy gmail account kell.
2011. márc. 1. 14:41
 3/6 A kérdező kommentje:
csináltam gmail fiókot.csak az a baj hogy nem tudom hova kell be írni az android market-en.de hogyha meg fel megyek a market-re az oldal tetején a google szó mellet az van hogy be vagyok jelentkezve a gmail fiókba amikor én a market-be akarok bejelentkezni. léci segítsetek mert nagyon nem értek ehez az a market-hez! :-(
2011. márc. 2. 14:49
 4/6 A kérdező kommentje:
meg ezt írja ki hogyha valamit le akarok tölteni az install szóra katintva:There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
2011. márc. 2. 14:54
 5/6 anonim válasza:
én meg elfeljtettem a jelszavam hol tudok kérni új jelszót vagy új regisztrációt csinálni?
2011. nov. 23. 18:56
 6/6 anonim válasza:

nekem ezt írja ki:

"Background data disabled

Market needs background data to be enabled."

Enable-gomb és Quit-gomb van ott

ha megnyomom az enable-t akkor sem tudok belépni... :S mit tegyek?? légyszi segítsetek!

2012. jan. 29. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!