Hogy lehet regisztrálni az Android Market-re? Ide:https://market. Android.com
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 14:27
1/6 anonim válasza:
a telefonodon regisztrálsz a marketba, ha az megvan, akkor az ottani azonosítóddal tudsz ide belépni.
3/6 A kérdező kommentje:
csináltam gmail fiókot.csak az a baj hogy nem tudom hova kell be írni az android market-en.de hogyha meg fel megyek a market-re az oldal tetején a google szó mellet az van hogy be vagyok jelentkezve a gmail fiókba amikor én a market-be akarok bejelentkezni. léci segítsetek mert nagyon nem értek ehez az a market-hez! :-(
2011. márc. 2. 14:49
4/6 A kérdező kommentje:
meg ezt írja ki hogyha valamit le akarok tölteni az install szóra katintva:There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
2011. márc. 2. 14:54
5/6 anonim válasza:
én meg elfeljtettem a jelszavam hol tudok kérni új jelszót vagy új regisztrációt csinálni?
6/6 anonim válasza:
nekem ezt írja ki:
"Background data disabled
Market needs background data to be enabled."
Enable-gomb és Quit-gomb van ott
ha megnyomom az enable-t akkor sem tudok belépni... :S mit tegyek?? légyszi segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!