Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4 vagy saamsung google...

R.Botond kérdése:

IPhone 4 vagy saamsung google nexus s?

Figyelt kérdés
indok
2011. márc. 1. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Iphone 4 jobb
2011. márc. 1. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem jobb az semmivel. Itt a fő kérdés, hogy Android vagy iOS kell neked. Én személy szerint az Androidot favorizálom, azon belül a Nexus S, az egyik legjobb. Azért lenne érdemes beszerezni ezt a Samsungot, mert erre hamarabb jönnek a frissitések, továbbá teljes támogatását élvezi a rendszer fejlesztőjének, a Google-nek. Ha az iOS kell neked, akkor iPhone4-et kell venni, de ismét hangsúlyozom, hogy az nem jobb semmivel, csak maximum egy elfogult csak olyant fogott kézbe és életében nem hallott a Nexus S-ről. Oprendszere, képernyője és felszereltsége miatt is a Samsung-ot választanám!
2011. márc. 1. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindig vita van az ilyen kérdésből.

Aki szereti az iPhone-t az iPhone-t fog írni. Aki az Androidos telókat szereti az Androidot fog írni.

Én személy szerint soha a büdös életbe nem vennék Androidos telefonokat. Inkább WP7 mint Android.

Szóval én azt írom, hogy iPhone 4.

Indok:

- Sokkal több alkalmazás. (Bár mire akarod használni az se mindegy.)

- Gördülékenyebb menü. Jól van optimalizálva az iOS. (Android alá meg olyan vas kell, hogy olyan telefon csak 3 év múlva lesz.. Lassú az egész)

2011. márc. 2. 04:45
 4/4 anonim válasza:

Nos velemenyem szerint az iphone csak egy reklam fogas -.-

Nekem volt mar a kezemben Samsung Galaxy, Nexus S sot meg Iphone is. A legjobb telo szerintem a Samsung Galaxy S2, aztan a Nexus S s vegul az iphone. EN SZEMELY SZERINT Utalom az Iphont, csak reklam fogas, minden dinka azt veszi, mert a hatuljan ott virit az apple logo.

2011. aug. 26. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!