Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek tudásban a Nokia...

Faravell kérdése:

Szerintetek tudásban a Nokia n70 vagy a 9300i (hangsulyozom, hogy i )?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Lemaradt az állítmány.
2011. márc. 1. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az N70 tudásban is jobb, meg a mérete is, nem akkora batár.
2011. márc. 1. 12:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem az csak jó ha nagy :) mivel nekem n70-em van és az ipse adja a 9300i-t +3000-et szerintem az ugy jó. Szerintetek?
2011. márc. 3. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod hordozni sehova, akkor jó, bár én úgy sem cserélném el. Akkora 1 ilyen kommunikátor mint 1 ház
2011. márc. 3. 17:09
 5/7 A kérdező kommentje:
szerintem hordozni is tökéletes , akár embert is lehet vele ölni , csak az a gond vele h régi az op rendszere , ugyértem verzióban és alig lehet rá programot találni.. vagy tévedek?
2011. márc. 4. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
hát véglis régi az biztos, de a symbiant azóta se nagyon fejlesztették...amúgy a nokiaprogramok.hu-n sztem találsz rá programot bőven. Ha van még egy kis pénzed nézd meg a Nokia E90-et, az is kommunikátor csak újabb, használtan már azt is fillérekért lehet kapni.
2011. márc. 4. 17:48
 7/7 A kérdező kommentje:
40,000 az e90 .... az nekem nem fillér :) találtam amugy a nokiaprogramok.hu-n pár dolgot de azok kb semmire se jók... nemtudsz valamit "Operációs rendszer S78 = Symbian 7,0 - S80" erre? (Kimásoltam az információs oldalrol)
2011. márc. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!