Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok?...

Milyen telefont ajánlotok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Öcsém most kapja meg élete első telefonját!

Mivel nekünk is érintőképernyős telefonjaink vannak, ő is olyat szeretne. Olcsót szeretnénk, nem kell, hogy szuper okos legyen, nem kell Android, Symbian, internetezési lehetőség, tényleg egy alap készüléket keresek, amivel tud telefonálgatni, meg sms-ezni. Ahhoz még fiatal, hogy csúcskategóriás készüléke legyen, és nyilván vigyázni sem tudna úgy rá!

Köszi a válaszokat!

2011. febr. 28. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
samsung champ, esetleg corby vagy s5230. Dehát ez a két utolsóval azért vannak gondok, a champet ilyen téren nem ismerem, de szerintem egy kiskölyöknek megteszik:)
2011. febr. 28. 20:54
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ. s5230at nem szeretném, ha vennének neki, arról csak rosszat hallok:S
2011. febr. 28. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Samsung - Champ (igen is korrekt készülék), esetleg Monte, ha nem túl drága.
2011. febr. 28. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Alacsonyabb kategóriában nem hiszem, hogy megéri érintőset venni szimplán divatból. Szerintem a két fő feltétel üti egymást, értem ezt az érintőképernyőn és az áron. Szerintem maradjatok a gombosnál, vagy szánjatok rá többet. Ez van, sajnálom, hogy nem segítettem.

(igazából még az X8-al is elgondolkozok néha, hogy kellett-e nekem érintő, medig bírja, pedig az nem egy corby...)

2011. febr. 28. 21:27
 5/11 A kérdező kommentje:
de, ha egyszer olyat szeretne?:) nem fogja ő halálra nyüstölni, az érintőképernyő már el van döntve. Mondjuk hozzá teszem, én sem díjazom az ötletet, de a szüleim már döntöttek.
2011. febr. 28. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
akkor válasszatok valami kis gagyit egy 20asért, hogy fél év után gumikalapáccsal kelljen ütni a telót. legalább megutálja az érintőt:)
2011. febr. 28. 21:32
 7/11 A kérdező kommentje:
igen valami kis egyszerűt szeretnénk
2011. febr. 28. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem champ, sokan mondják korrekt telefon.
2011. febr. 28. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A Champ tényleg nagyon jó. Nem drága, nem okos, de amit kell, azt tudja szerviz nélkül. Minősége és összeszerelése is rendben van. Szerintem tökéletesen megfelelne. Én az unokahúgomnak ősszel vettem szülinapjára, ő most 13 éves, a maga szintjén meg van vele elégedve. Én is ellenőrizgetem,de semmi probléma nincs vele. Ez nem olcsó LG, hogy határideje fél év alatt van....
2011. febr. 28. 21:44
 10/11 A kérdező kommentje:
akkor champ lesz:) köszi a segítséget!
2011. febr. 28. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!