Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jobb a HTC Desire HD az...

Jobb a HTC Desire HD az Iphone 3GS-nél?

Figyelt kérdés

Van egy Iphone 3GS-em.Most megtetszett a HTC Desire HD és elgondolkodtam rajta hogy megérné-e lecserélni? Kérlek indokold a válaszod hogy melyik jobb és miért.

Előre is köszi mindenkinek

2011. febr. 28. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Kb egy sújcsoport a kettő, de én a HTC Desiret ajánlom, nekem is azvan( tesómnak iPhone 4G!!)

és ő is többre tartja

2011. febr. 28. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Fényévekkel jobb nála, én azt ajánlom, hogy nézd meg a 2 teló specifikációját, meglátod, hogy sokkal többet tud a Desire.
2011. febr. 28. 19:24
 3/9 bp1985 ***** válasza:
IPhone 4g nehezen van tesódnak, mert nem is létezik. Tanuljátok már meg a nevét... Persze hogy jobb, a hd2-őm is jobb, mint a 3gs.
2011. febr. 28. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor iPhone 4Gs v amit akarsz levagy sz@rva a lényeg a lényeg
2011. febr. 28. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Simán Iphone 4 a neve... Amúgy egyértelmű HTC, szerintem még az említett Iphone 4-et is veri...
2011. febr. 28. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Inkább várd meg a Galaxy S2! Jó a Desire HD is, de mostmár jönnek jobbak is, amikre gondolkozás nélkül megérné lecserélni. Viszont ha mindenképp Desire HD-re akarnám elgondolkodnék a gyenge képernyőn és egyéb bakikon, hogy nekem tényleg kell-e ez 140 ezerért...
2011. febr. 28. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,de azért várok még több választ
2011. febr. 28. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Iphone-nál tényleg jobb, de ahogy valaki írta, nemsokára jönnek az újabb HTC-k/Samsung-ok, amik valószínű drágábbak, de jobbak is lesznek.

De a jelenlegi telefonok közül top3-mas a Desire HD, szóval simán megéri

2011. márc. 1. 15:39
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi.utolsó szerinted akk mi a top1,2?
2011. márc. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!