Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Noki N8 feketét vagy ezüstöt...

Noki N8 feketét vagy ezüstöt vennétek?

Figyelt kérdés
mindig fekete telefonom volt és most gondoltam veszek egy ezüstöt csak félek picit nehogy tul müanyagos hatásu legyen.....ja és lány vagyok
2011. febr. 28. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
én feketét
2011. febr. 28. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Lány léttemre sem feketét, sem ezüstöt. Inkább ebben a színben: [link]
2011. febr. 28. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:

ha már n8 akkor a kéket venném, de második a fekete

24L

2011. febr. 28. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha én (mint fiú) vennék N8-at akkor lehet, hogy én is a kéket választanám, mivel a kedvenc színem és jól is mutat kékben ez a telefon. De itt nem rólam, hanem a kedves kérdező hölgyről van szó. Akárhogyan is döntesz tisztelt kérdező, a lényeg, hogy kiváló készülék boldog tulajdonosa leszel :-)
2011. febr. 28. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Amúgy ha nem vagy megrögzött Nokia fan, vagy nem a külseje miatt veszed, akkor én nem ajánlom ezt a készüléket. Elavult, unalmas, ódivatú az oprendszere, alacsony felbontású a kijelzője, stb... Ennyi pénzért sokkal jobban járnál egy Androidos HTC-vel.
2011. febr. 28. 14:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem vennék N8-at! SOHA! Talán akkor ha nem lenne Android, iOS,...és nem lenne elavult, lassú és buta.
2011. febr. 28. 15:19
 7/9 anonim válasza:

A legutólsó válaszadót ha megfigyeltek örökké -szinte minden második kérdésben okoskodik- és mindenkinek a Samsungot ajánlja. Legyen az pl. LG vagy Nokia szerinte mind rossz. Vagy egy elbocsátott Nokia dolgozó vagy a Samsung Magyarország fizetett embere. Tegyetek a fejére és ne engedjétek, hogy befojásoljon! N8 Rulezz! Legjobb!

Válasz: kék.

2011. márc. 1. 14:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Az LG minőségét nem akarom témába hozni, mert a rút beszédért, amivel illetni tudnám ezt a gyártót, kizárnának az oldalról. De, hogy milyen alapon szólom le a Nokiát, azt már meg lehet emliteni. Tagadhatatlan, hogy a legjobb gyártó volt, mai az, csak a gombosokban. A Symbiannal viszont 5 éve nem csinálnak mást, minthogy toporognak egy helyben, nem fejlesztenek kellőképpen rajta, ezért mára lassú és elavult lett, főleg egy Androidos készülék mellett. Ez nem vitás. Továbbá az csak hab a tortán, hogy jövőtől leáll a fejlesztése, tehát nincs jövője az egész rendszernek. Akkor mégis miért ajánljam a Nokiát? Csak azért mert szép nagy betűkkel irja rajta, hogy Nokia. Mert egyébért nem lehet, mert tudásban közel sincsenek a mai csúcs-okostelefonokhoz, bezzeg árban, abban igen. Tehát azért gondolkozzunk logikusan és nem elfogultan. A reklámozásomra meg annyit, hogy ami jó, azt el kell ismerni, De, hogy fizetett Samsug emberke legyek, az már enyhe túlzás, tekintve, hogy egyáltalán nem szeretem. Személyem egy Desire-t birtokol, akkor miért reklámoznám a Samsungot? Az igaz, hogy újabb telefonjaikkal (Galaxy S, Galaxy SII, Wave, WaveII, OMNIA7,...) ténylegesen letettek valamit az asztalra, kellőképpen többet, mint a Nokia, de számomra akkor is a htc a KIRÁLY! :D És az ilyen összeesküvés elméleteket szövögető emberekről meg megvan a véleményem, mint az intelligenciáról, mint a nevelésről, de nincs kedvem lemenni a szintedre és vitatkozni veled, mert elnyomnál az idiótaságbeli rutinoddal. Főleg, hogy üknagyapád beléd verte, hogyha telefon, akkor Nokia, nameg a kommunizmus is megtanitott arra, hogy csőlátásunkkal egyebet se csináljunk, csak az elfogult gondolatunkat ráerőszakoljuk másokra, mert ugye mindenki hülye, aki nem a Nokiát pártolja. Szánalmas vagy kisgyerek!
2011. márc. 1. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van... A 14:04-es meg Nokián kívül nem ismer más gyártókat az tuti... Ajánlom, hogy olvasgasd a mobilarena.hu oldalt, különösképpen az N8 tesztjét:

[link]

leírják itt is, hogy az oprendszere, a hardverei ma egy kalap kakinak számítanak. Hozzáteszem nekem is Nokia okostelefonom van, csak már 3 éves és akkor még jó volt a Nokia. Ma már én is HTC-t vennék.

2011. márc. 1. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!