Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a külömbség a 2G és a 3G...

Mi a külömbség a 2G és a 3G között? Elvileg a 3G-s internet ingyen van! Akkor mi van a 2G vel?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 00:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Különbség.

És nincs ingyen egyik sem. A 3G gyorsabb, a 2G (GPRS, EDGE) lassabb.

2011. febr. 28. 00:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem barátnőm Iphone 3G ről hogy netezik akkor ingyen???
2011. febr. 28. 00:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Wifivel? Havi x ezres net előfizetéssel?
2011. febr. 28. 00:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem wifin keresztül! Alapból van rajta net! :S és csak a telefonszámlát fizeti!
2011. febr. 28. 00:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk fogod magad és perkálsz havi tíz ezret, abban elég sok minden benne van ám...
2011. febr. 28. 01:14
 6/8 anonim ***** válasza:

A 3g, azaz a 3. generációs hálózat pusztán annyiban különbözik a 2G től, azaz a 2. generációstól, hogy más szabvánnnyal kommunikál, sokkal gyorsabban.

Vannak szolgáltatók, ahol bizonyos oldalakat ingyen el lehet érni, pl a T-mobilenál a facebook. Valamnt azt is fontolóra venném, hogy az említett telefon nem valami olcsó, ha előfizetéssel vetted, akkor abban bizony előfordulhat, hogy van valamennyi felhasználható internetes forgalom. Pl a T-mobilenál a legolcsóbb ilyen telefonhoz kapható előfizetéses csomagban 1 Gb ingyenes internetforgalom van.

2011. febr. 28. 01:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem! :) Köszönöm! ;)
2011. febr. 28. 01:46
 8/8 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy van egy netes előfizetése, és az ahhoz tartózó sim kártyát rakja be a telefonba. Persze azzal csak netezni lehet, telefonálni nem, ahhoz vissza kell cserélni a sim kártyát.
2011. febr. 28. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!