Sony Ericcson X8-ast érdemes lenne megvennem?
Figyelt kérdés
Már régóta gondolkozom hogy űj telefont vegyek, ha veszek is áprilisban fogok, arra lennék kiváncsi: mennyire kezelhető, a gyorsasága, és hogy ezt vagy X10 mini pro-t vegyek. (teszteket már olvastam a telefonról csak a ti véleményetekre vagyok kiváncsi)2011. febr. 27. 20:10
1/5 anonim válasza:
Most, hogy már a Galaxy Ace a piacon van, talán azt venném és jobban is ajánlom!
2/5 A kérdező kommentje:
Jó de az mennyi 100 ezer +? Az X8 meg 41 és joban kézre és feketében jobban is néz ki.
2011. febr. 27. 21:00
3/5 A kérdező kommentje:
Ja bocsi csak 75 ezer :) Hupsz :D
2011. febr. 27. 21:01
4/5 anonim válasza:
Nagyon jó teló az Ace, nekem nagyon tetszik. Kár, hogy kétszer annyiba kerül mint az X8:)
Nekem is X8 van, csak ajánlani tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!