én régen mikor koleszos voltam, és ideges, akk mikor felértem a kolesz szintre egy marha nagyot dobtam a telóval, és az meg végig csúszott a folyósón:D de sose lett semmi baja, pedig csempe volt:D de akk összetudnék ha mondjuk ez lenne a melóm, telókat tesztelni. de csak úgy szétbarmolni, nagyon hülyeség, semmi értelme.
2011. febr. 27. 18:29
2/16 anonim válasza:
Ha kellő mértékben tolerálják a keletkezett kárt, szó nélkül földhöz csapnám a telefonom.
2011. febr. 27. 18:29
3/16 anonim válasza:
Én akkor sem törném össze. Imádom a telefonom. És le sem cserélném.
2011. febr. 27. 18:35
4/16 anonim válasza:
Pár hónapja egy felfüggesztett kocsi ledobásáról kellett szavazni. Esküszöm, nem normális ez az ország, a médiák.
Nekem még a régi Trabantok összetörése is fájt, mikor a tévében mutatták, az valami kocsitörő verseny volt.
Ilyenkor az jut eszembe, hányan örülnének, ha egészben megkapnák azt, amit most törnek-zúznak.
2011. febr. 27. 18:43
5/16 anonim válasza:
ők valami hasonlót csinálnak : gadgetstress.com
Am igen, már törtem is össze. + pénzes haver mesélte hogy poénból górálták a 40 ezer ft-s mobiljukat O.o
2011. febr. 27. 18:46
6/16 anonim válasza:
Én törtem össze, de nem kegyetlenségből, hanem elég csúnyán leejtettem :(
A párom viszont kibelezte a sony ericcson k550i-met, mikor kaptam ezt a telefont, és eltörte a billentyűzetet...
Most pedig jó lenne :D
2011. febr. 27. 18:54
7/16 anonim válasza:
Itt egy klipp,Csak "ne fájjon a szíved" a kis Iphonért.:D
De egyébként barbárságnak tartom az értelmetlen rongálást.
Telefondobáló verseny létezik, a Discovery-n szokták mutatni, üzletemberek vezetik le a stresszt azzal, hogy elhajítják a mobiljukat, természesen az nyer, aki a legmesszebb dobja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!