Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van jövője a billenytyűs...

Van jövője a billenytyűs nokia telefonoknak?

Figyelt kérdés
Pl e90. Mit gondolsz a Symbianról és a Nokiáról?
2011. febr. 27. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
A Nokia a gombosokban a legjobb telefongyártó, de érintőképernyősökben közel sem a legjobbal. És bizony a touch screen-ben a jövő, de a Nokia nem tudja tartani a lépést. Ha a 2010-2011-es tevékenységét nézzük, akkor már a Samsung lehagyta őket, mert a Wave, WaveII, Galaxy s, Galaxy SII, OMNIA7 mind, mind olyan telefonok, amilyenhez fogható a Nokia portfoliójában nincs, ha az okostelefonokat nézzük. A symbianról annyit, hogy buta, elavult és ráadásul fertelmesen lassú. Jövője nincs, de az E90 úgy, ahogy van, jól van. Korrekt készülék, és mindenki maga kel eldöntse, hogy milyen készülékre van szüksége.
2011. febr. 27. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:

a symbian miatt a nokia haldoklik.

épepn ezért most lepaktált az ördöggel (microsoft), hátha visszatér a halálból.

2011. febr. 27. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy van, mert sokakat idegesít az érintőképernyős telefon, én is egy vagyok közülük.

Tény, hogy most nem a legnépszerűbb telefonok a Nokiák, de szerintem hamarosan visszahozzák a lemaradásukat, és visszaveszik "méltó helyüket" :)

Egy ex-Iphone-os

2011. febr. 27. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Bármennyire is trendi az érintőkijelző, sok ember - köztük én is - nem szereti. Nekem valahogy nem annyira vonzó, hogy állandóan ujjlenyomatos a kijelző (igen tudom, hogy lehet kapni kis ceruzát is).
2011. febr. 27. 18:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Főleg a kapacitiv képernyőknél nagyon hatásos a kis ceruza! :D:D Amúgy kérdem én, normális felfogású ember. Mivel jön vissza? A WP7-el? Ne röhögtessetek.
2011. febr. 27. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
18:12-nek. Ha eddig nem tudtad, akkor elárulom, hogy a kapacitív kijelzőkhöz is van ceruza, csak az nem egy egyszerű műanyag pálcika, hanem van benne egy kis elektronika is. 18:11 :D :D
2011. febr. 27. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztos. :D Én télen egy kis tűt tettem a kesztyűm mutató ujjába és úgy használtam!! :D:D
2011. febr. 27. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Miután megszúrtam a barátnőm kezét, kivettem! :D:D
2011. febr. 27. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:

elgondolkodtam rajta, hogy igenis van létjogosultsága a gombos telefonoknak is, hiszen pl egy vak vagy gyengén látó csak úgy tud telefonálni, ha érzi, h melyik billentyűt nyomja le.

most tervezek venni érintőképernyős telefont, tudom, h nehéz lesz megszokni, de a tudása miatt úgy érzem, eljött az ideje, h haladjak a korral :D

2011. febr. 28. 09:53
 10/10 A kérdező kommentje:
azért nem a vak emberekre kellene alapozni, szerintem minimálisan vannak:)
2011. febr. 28. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!