Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson xperia x10 mini...

Sony ericsson xperia x10 mini pro vagy a nokia x6 a jobb?

Figyelt kérdés
...
2011. febr. 27. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:

nagyon nem bírom a nokiát, de ezesetben ő.

nincs értelme az androidnak 240x320-on.

2011. febr. 27. 18:06
 2/2 PuMiToO válasza:

Szerintem ez egy nagyon nehezen megválaszolható kérdés... Erre csakis Te tudhatod a választ. Milyen szempontok alapján gondolkozol e két telefon között? Mert, ha csak az ár, akkor nézelődj még nyugodtan, mert ebben az árkategóriában van még választási lehetőséged.

Mindkettőnek megvannak a maga előnyei/hátrányai, döntsd el, hogy mire kell a telefon.

Az én szubjektív véleményem az lenne, hogy a Symbian nem egy jó rendszer, legalábbis én soha nem találtam meg vele a közös hangot... Abszolút az androidot választanám, ám az előttem válaszoló rátapintott a lényegre, nagyon kicsi a kijelzője a mininek, ezért azt se választanám. Esetleg SE X8, vagy LG Optimus One (P500)… És még a pénzel is jobban kijönnél… De az MWC-n bemutatott telefonok is elkezdtek érkezni kis hazánkba, talán érdemes lenne várni árcsökkenésre és/vagy új telefonokra (lásd az új középkategóriás galaxy széria). A közepes Galaxy Gio, ha kapható lesz, és nem az indulóárát nézzük majd, akkor szerintem mindenképp jó vétel lenne… Az Ace pedig jelenleg még túlárazott, de ha lemegy az ára, akkor abban is érdemes elgondolkozni.

A lehetőségeid száma mindenképp magas… Nézelődj még, esetleg várj pár hónapot (szerintem).

2011. febr. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!