IPhone 4 vagy Galaxy S? (hosszabb távon melyik kifizetődőbb? )
Figyelt kérdés
Nekem Windows 7-em van, azt mennyire bonyolult összehangolni egy iPhonenal? Éppen készülékváltás előtt állok, de már annyi mindent olvastam a két telefon összehasonlításáról, hogy segítséget kell kérnem.2011. febr. 27. 09:28
1/8 anonim válasza:
abból, hogy melyik a kifizetődőbb rögtön a Galaxy S-t mondtam volna hiszen sokkal olcsóbb...
mit szeretnél összehangolni pontosan?
3/8 anonim válasza:
Hát már egy okos telefon is tud lassan annyit mint egy IPhone 4 és a Galaxy könnyeben is kezelhető :)
4/8 bp1985 válasza:
Galaxy s, nincs mese. Volt ájfonom, van galaxy-m.
5/8 anonim válasza:
nekem iphone4 van. én a telomat majd csak az 5 fogom. ha most akarsz telefont venni mindenképpen akkor a galaxy. de ha vársz július-ig akkor az iphone 5.
UI.: a galaxy s2 220.000-240.000ft az iphone 4 185.000ft ha az árakat nézed akkor most az iphone 4 olcsóbb.
6/8 anonim válasza:
Utolsó.
Galaxy S2 még a normál piacon nincs, viszont külföldön már 150 ezer Ft-ért előrendelhető. Továbbá sokkal jobb a felszereltsége, mint az iPhone4-nek! Összességében sokkal jobb telefon. Ez van.
:D
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen...akkor azt hiszem várok még egy picit, és majd csak kiderül...
2011. febr. 28. 16:11
8/8 anonim válasza:
az a helyzet hogy én az iphone-re szavaznék, viszont szerintem az a legjobb döntés ha kipróbálnád, és akkkor majd el fogod tudni dönteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!