Samsung s5230-as firmware frissítés-e nem sikerült lehet hogy halott? Valahogy megtudnám még menteni?
Sziasztok! S.O.S
Megpróbálkoztam a S5230_MXEIL2_Windows_Crystal_1.2_by_u2ro nevű firmware frissítésével de hibát írt úgy gondoltam kihúzom az usb-t a telóból azután próbálkoztam bekacsolni semmi nem történt aztán próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi most rádugtam a töltőre remélem hogy bekapcsol.
Eddig töltőre usb kábelre nem reagál..
Mit lehet ilyenkor tenni? próbálkoztam akut kivenni majd vissza de semmi
remélem nem halt meg a telefon:S
Előtte csináltam firmware frissítést rajta azokkal nem volt semmi gond.
Aki tud legyen szives segítsen :R irtó nagy gázba vagyok nem az enyém a telefon hanem muteromé :W :(
ott rontottad el, hogy kihúztad az usb-t...
max szerviz!
a videó alapján csináltad? mert ha igen akkor előbb olvastad el volna a címét
ha nem, akkor a videból nekünk csak az első 5 mp számít? hogy mit mutat a teló képernyője?
amit felakartál tenni, az valami módosított firmware? ha igen akkor el sem kellett volna kezdened...
amúgy szerviz segíthet
Szervíz...
és ki mit tud náluk mennyi az annyi? a rossz hírek úgy járják megsem éri valami 20rongy... annyiért már veszek
Gratukálok! egy közmondás: "Aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli"
nekem is ilyen mobilom van s én megvagyok vele elégedve, ha meg iphone kinézetűt akarsz vegyél iphone-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!